Hjermitslevgårdsvej 56, 9700 Brønderslev

1. klasses hesteejendom ved Brønderslev med stor ridehal opført i 2009

På Hjermitslevgårdsvej 56 lidt vest for Brønderslev ligger denne store ejendom, der især udmærker sig ved de attraktive faciliteter, når det gælder hestehold, men som også toner frem med anseelige værksteder. Stuehuset er velindrettet og velholdt, og hertil har I endvidere et jordtilliggende på 12,9 hektar.

Hestefaciliteteter er af høj standard hele vejen rundt, og de inkluderer blandt en indendørs ridehal med internationale mål og kvartssandbund, 20 hestebokse med frostfri vandkopper. Stalden overholder gældende regler og lovgivning, og det hele er udført i vedligeholdelsesfri materialer. Der er herudover folde og marker med sikkerhedshegn, saddelrum, rytterstue og meget, meget mere. Hvad værkstedsbygningen angår, skal det fremhæves, at der er installeret en tosøjlelift, og derudover er der masser af plads til parkering af bil, maskiner og opbevaring af diverse i udbygningerne.

Stuehuset præsenterer sig med et nydeligt udtryk med en hvid facade, og som I træder inden døre, ankommer til et veldisponeret bolig på 141 kvadratmeter, der i stueplan centrerer sig omkring det markante opholdsrum med køkken-alrum og stue i forening. Køkkenet er fra 2019 og toner frem med enkelt design i form af hvide fronter og sorte bordplader. Stueafsnittet er meget lyst, og etagen fuldendes af henholdsvis et værelse og et badeværelse med brus. På overetagen råder I over tre værelser, hvoraf det ene har udgang til en altan.

Ejendommen er placeret et par kilometer vest for Brønderslev. Her finder I alt, hvad I måtte have behov for i hverdagen, eksempelvis skole, pasningstilbud og indkøb, mens det tilsvarende er værd at bemærke, at de nære omgivelser kendetegnes af et rigt dyreliv og udsigt til de åbne landskaber.