Ønsker du at sælge?

Start dit boligsalg med en gratis vurdering og modtag vores kompetente rådgivning omkring salget af din bolig.
Hos Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S ved vi nemlig godt, at boliger er mere end blot mursten og kvadratmeter. Vi ved, at boliger er hjem, der danner rammen om vores liv og hverdag. At det er her, vi skaber vores minder, og historier bliver til.
For de fleste mennesker er det derfor også en stor beslutning, når man træffer beslutning om at sælge sin bolig. Man er i færd med at ændre på det fundament, ens liv og hverdag hviler på.
Det kræver nøje overvejelser - og ikke mindst god rådgivning.

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen til højre, så kontakter vi dig for en uforpligtende salgsvurdering af din bolig.
Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.                  

september 2021

MTOTFLS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

     GLADE KUNDER SIGER...

 

Sælger af Vittrup Hedevej 79, 9480 Løkken

"Virkelig rar og imødekommende ejendomsmægler, som ikke havde travlt med at presse på for at få en handel igennem. Altid klar til at undersøge ting vi spurgte til, hvis han ikke kendte svaret på forhånd. Rigtig god oplevelse"
- Køber

Sælger af Dalvej 7, 9800 Hjørring

"Jeg har som førstegangssælger været meget tilfreds gennem hele salgsforløbet. Mæglere sørgede for altid at give god information, vejledning og transparens hele vejen gennem processen. Jeg blev altid mødt af en positiv tone og et godt humør ved telefon og fysisk fremmøde. På trods af en besværlig corona tid blev alt håndteret med professionalitet og et godt strejf af at alle var godt nede på jorden. Jeg sender en stor tak og mine varmeste anbefalinger, som en førstegangssælger, var der styr på det hele, og jeg følte mig velinformeret og tryk hele vejen igennem."
- Allan

Sælger af Skagensvej 168, 9800 Hjørring

"Et seriøst og engageret mæglerteam. Der blev holdt løbende kontakt og de holdt hvad de lovede. Thomas Risager er meget fleksibel, så det var meget let at komme i kontakt med ham og få afklaret eventuelle spørgsmål."
- Anja

Sælger af Rødhalsvej 4, 9800 Hjørring

"Det har været en god oplevelse og trygt for mig, at sælge mit hus gennem Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager.
Samarbejdet har været godt. Altid imødekommende, venlige og professionelle ejendomsmæglere. Især tak til Rikke, som stod for salget af min villa."
- Kirsten

Sælger af Stendyssevej 58, Horne, 9850 Hirtshals

"Kan varmt anbefale dem. De er professionel, engageret, utrolig venlig og sætter sig ind i alt lige fra start til slut."'
- Bettina og Bjarne

Sælger af Kragevej 41, Tornby, 9850 Hirtshals

"Fin og konstruktiv tilbagemelding gennem salgsforløbet på både henvendelser fra potentielle købere samt fremvisninger fra hele teamet hos Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S. Hurtig og effektiv ekspedition af handlen, da de rigtige købere til vores sommerhus var fundet".
- Nis & Agnete

Sælger af Allingdamvej 101, Asdal, 9850 Hirtshals

"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐ 5 ud af 5 stjerner har Thomas Risager og hans ansatte fortjent. Stor ros for behandling af salget af vores hus i Asdal. Fra første til sidste møde har de bare været hjælpsomme i hele processen. Og efter kun ca.  5 måneder blev huset solgt. Så en klar anbefaling fra os."
- Aksel og Grethe

Sælger af Frederikshavnsvej 610, Tolne, 9870 Sindal

" Vi fik vores perle af en skovejendom solgt efter udbudt på salgsmarkedet i 4 år, hvoraf det sidste år var hos Thomas Risager. Stor ros til mægler teamet for deres ærlighed og positive tilgang. Vi er ikke blevet mødt med at det er vanskeligt og markedet ikke er gunstigt for ejendomme uden fra større byer, og det med at skrue på prisen har ikke været nævnt. Vi bad om den rigtige prissætning og det var den pris vi solgte til. For os har det betydet meget at der har været løbende kontakt fra mæglerne, status og hvordan markedet var nu og den rigtige køber skulle nok komme, positiv og med humor kontakt.

Nu hvor salget er en realitet, har det for os været uoverskueligt hvad vi skal gøre med oplysninger og papirer der skal ordnes ved en handel, her har mægler teamet gjort det nemt, kort og forståeligt besked om hvad vi skal og hvad de ordner.

Vi har haft et par andre ejendomsmæglerfirmaer inde over salget af vores gård, men tilfreds har vi været med Thomas”s” mægler team og anbefaler dem til andre der går i salgs tanker.

- Stor tak for hjælpen, Kirsten & Poul-Erik

Sælger af Gl. Kirkevej 72, 9982 Ålbæk

"Tak, for godt samarbejde og for meget fin service i hele forløbet. Hvis jeg skal købe eller sælge igen, vil det uden tvivl blive med Thomas Risager som mægler."
- Mette Caroline

Sælger af Anemonevej 9, 9870 Sindal

"Jeg kan på det kraftigste anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S. Vi har i forbindelse med salget af vores forældres hus,  kun haft meget positive erfaringer med hele forløbet. Helt fra den første kontakt har vi mødt en saglig og professionel tilgang til salget, og vi har hele vejen igennem følt os godt rådgivet. En god dialog om den rette prisansættelse og det har især været dejligt, at føle at der var stor forståelse for vores interesse i arbejdet med at finde de helt rigtige købere. Vi kan derfor kun anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S, til andre som står overfor at skulle sælge hus eller ejendom."
- Bjarne 

Sælger af Mogensbækvej 26, 9881 Bindslev

"Vi har haft vores ejendom til salg gennem ejendomsmægler Thomas Risager, hvilket har været en rigtig positiv oplevelse, hvor vi fra dag et oplevede en venlig og meget professionel tilgang til salget, og der gik kun ca. to uger fra ejendommen var sat til salg, til den var solgt. Vi har hele vejen igennem været godt orienteret om alt hvad der skete omkring salget, hvilket har givet en god ro for os omkring salget, det er jo en stor beslutning at sælge sin bolig hvor man har boet i næsten 50 år. Tak til Thomas Risager med personale for den gode behandling vi har fået."

- Bitten og Erik

Sælger af J M Hejlesensvej 1, Åbyen, 9850 Hirtshals

"Vi har været rigtig godt tilfreds med begge vores handler. Vi er igennem alle forløb blevet godt informeret af alle på kontoret. Det er gået hurtigt med begge handler og vi syntes vi har fået den hjælp vi havde behov for. Jeres fotograf er virkelig dygtig. Vi vil varmt anbefale ejendomsmægler Thomas Risager."
- Lis & Bjarne

Sælger af Østervænget 24, Astrup, 9800 Hjørring

” Teamet ved Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S har gennem hele salgsprocessen arbejdet seriøst og troværdigt med salget af min andelsbolig. Der skal til Frederik lyde en tak for hjælpen – du har gjort et fantastisk arbejde. Jeg vil hermed give de bedste anbefalinger til Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S.”
- Lene

Sælger af Følfodvej 5, 9800 Hjørring

"Da vi valgte at sælge vores hus, var vi ikke i tvivl om, at det skulle være gennem Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S. Et yderst professionelt team hele vejen igennem og vi følte os i trygge hænder. Altid gode til at informere efter en fremvisning og vi kunne mærke, der var interesse for at sælge vores hus, som også endte med et salg på blot 1 uge. Vi kan varmt anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S."
- Susanne og Jens-Gert

Sælger af Gammel Rønnebjergvej 87, 9760 Vrå

"Jeg har haft min bolig til salg igennem Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S og har nu solgt min bolig. Det har været en rigtig god oplevelse. Helt fra start blev jeg mødt af en god positiv tilgang til både huset og opgaven, hvilket gjorde mig fuldstændig sikker på,  at de var de rigtige til at løse opgaven. Et meget professionelt team, som er gode til at give løbene information om, hvad der rører sig. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S, og skal jeg igen engang sælge bolig, vil jeg ikke være i tvivl om, hvem jeg vil ringe til."
- Kenneth

Sælger af Frejasvej 30, 9870 Sindal

"For os som sælgere har vi været glædelig overrasket over, at huset blev solgt så hurtigt. Vi har været rigtig glade for den gode vejledning og støtte, som temaet hos Thomas Risager har givet os, fra start til slut med bolighandlen. Herfra skal der lyde de varmeste anbefalinger."

- Birgit & Harald

Sælger af Skovfyrvej 17, Tornby, 9850 Hirtshals

 

"Valget af Thomas Risager var oprindelig fordi jeg havde set ham i hammerslag og han virkede reel og professionel. Mødet og salget af vores første liebhaver ejendom, hvor vi også havde en business, der skulle sælges med, bekræftede at Thomas både er professionel, sympatisk, reel og selvom han er sælgers mand, så betyder det også noget for os, at køber har en god oplevelse - hvilket Thomas lever helt op til! Vi har nu solgt 3 huse gennem Thomas inden for ét år med meget kort liggetid på alle tre.  Vi er gennem hele salgs processen blevet informeret og orienteret. Det har givet os en stor tryghed. Vi har fået fornøjelsen af, at møde hele teamet gennem året, og den røde tråd er professionelle, reelle og bare fantastiske dygtige! Så skal man sælge eller købe, så kan vi kun på det varmeste anbefale teamet hos Ejendomsmæglerfirmaet  Thomas Risager A/S"

- Gitte og Lars

Sælger af Kronholmsvej 56, 9480 Løkken

 
"Vi har som sælgere været yders tilfredse på alle fronter - lige fra fremvisninger til rådgivning vedr. salget af ejendommen. Vi har følt os godt tilpas under hele forløbet fra start til slut. Kun rosende ord herfra!
Vi kan på det kraftigste anbefale Thomas Risager og hans team :)"
- Sonja & Jørn

Sælger af Nejstlunden 10, 9850 Hirtshals

"Vi vil gerne takke for meget professionel, seriøst og kompetent rådgivning fra både Rikke, Frederik og Thomas i forbindelse med salget af vores hus. Allerede efter første møde var vi sikre på, at det var Jer, som skulle stå for handlen. Thomas tog sig virkelig god tid til grundig gennemgang af huset, før han kom med en salgspris, hvilket gav os tillid til hele processen. I er meget nærværende, og har altid tid til at besvare vores spørgsmål. Man føler, at man er den vigtigste kunde. Vi vil helt klart anbefale Jer til andre :)"
- Hanne og Bent

Sælger af Skrænten 7, 9800 Hjørring

"Vi har benyttet ejendomsmægler Thomas Risager til salg af et hus i Hjørring.
Vi blev fra start til slut taget rigtigt godt imod og vi føler, at der er blevet gjort en rigtig stor indsats for at få huset solgt.
Under handelsprocessen blev vi løbende orienteret hver gang, der var nyt i sagen. Det var rigtigt rart hele tiden at vide hvor langt sagen var.
Medarbejderne hos Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S består af et professionelt team, som alle yder deres til, at man som kunde føler sig velkommen.
Vi siger tusind tak for samarbejdet med jer alle."
- Tina

Sælger af Skagen Landevej 671, Mygdal, 9800 Hjørring

"Vi har fundet køberen til vores hus på kun 13 dage igennem Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S! De har været professionelle hele vejen igennem. De er arbejdsomme og fleksible, når der skal vises frem for potentielle købere, også selvom der er mange fremvisninger på kort tid. De er rigtig gode til at give info videre til os sælgere hele tiden, så man hele tiden er opdateret om salgsprosessen. Udover dette er de bare rigtig søde alle sammen og de har en stor anbefaling med fra os af, både som købere og sælgere, da vi også har købt vores nye gård igennem dem. Så skal du sælge dit hus, så vil vi i den grad anbefale Ejendomsmægler firmaet Thomas Risager A/S ❤"

- Martin & Linda

Sælger af Brislingvej 5, Nørlev, 9800 Hjørring

"Vi har solgt vores sommerhus ultimo maj i år. Vi blev anbefalet Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S. Den første del af salgsprocessen, var præget af grundighed fra ejendomsmæglerens side. Det viste sig senere at vurderingsprisen for huset ramte plet. Huset blev solgt på 10 dage, blandt andet. p.g.a. en effektiv annoncering, hurtig reaktion ved fremvisninger.
Resultat: en glad sælger, en glad køber og en glad ejendomsmægler."
- Vilhelm & Helle

Sælger af Ringparken 20, 9800 Hjørring

"Vi har været yderst tilfredse med at sælge vores hus gennem Thomas Risager. Hele vejen igennem har vi fået god og professional rådgivning. Både fotograf og annonceopsætning er super professionelt. Der er styr på fremvisningerne og dejligt at få gode tilbagemeldinger efter hver fremvisning. Thomas Risagers hjemmeside er super fin med mulighed for at se statistik på hvor mange sagsvisninger, der har været på vores hus dag for dag, samt adgang til alle dokumenter i forbindelse med hushandlen. Stor tak til Frederik, Rikke og Thomas. Vi har virkelig indtryk af, at de har gjort en ekstraordinær indsats for at få huset solgt. Vi kan varmt anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S."


- Birgitte og Morten