Ønsker du at sælge?

Start dit boligsalg med en gratis vurdering og modtag vores kompetente rådgivning omkring salget af din bolig.
Hos Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S ved vi nemlig godt, at boliger er mere end blot mursten og kvadratmeter. Vi ved, at boliger er hjem, der danner rammen om vores liv og hverdag. At det er her, vi skaber vores minder, og historier bliver til.
For de fleste mennesker er det derfor også en stor beslutning, når man træffer beslutning om at sælge sin bolig. Man er i færd med at ændre på det fundament, ens liv og hverdag hviler på.
Det kræver nøje overvejelser - og ikke mindst god rådgivning.

Bestil en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen til højre, så kontakter vi dig for en uforpligtende salgsvurdering af din bolig.
Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.                  

januar 2021

MTOTFLS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

     GLADE KUNDER SIGER...

 

Sælger af Brislingvej 5, Nørlev, 9800 Hjørring

"Vi har solgt vores sommerhus ultimo maj i år. Vi blev anbefalet Ejendomsmægler Thomas Risager A/S. Det første del af salgsprocessen, var præget af grundighed fra ejendomsmægleren side, visende sig senere ved at vurderingsprisen for huset ramte plet. Huset blev solgt på 10 dage, blandt andet. p.g.a. en effektiv annoncering, hurtig reaktion for fremvisning.
Resultat: en glad sælger, en glad køber og en glad ejendomsmægler."
- Vilhelm & Helle

Sælger af Skagen Landevej 671, Mygdal, 9800 Hjørring

"Vi har fundet køberen til vores hus på kun 13 dage igennem ejendomsmæglerfirmaet Thomas Riisager! De har været professionelle hele vejen igennem. De er arbejdsomme og fleksible, når der skal vises frem for potentielle købere, også selvom der er mange fremvisninger på kort tid. De er rigtig gode til at give info videre til os sælgere hele tiden, så man hele tiden er opdateret om salgsprosessen. Udover dette er de bare rigtig søde alle sammen og de har en stor anbefaling med fra os af, både som købere og sælgere, da vi også har købt vores nye gård igennem dem. Så skal du sælge dit hus, så vil vi i den grad anbefale Ejendomsmægler firmaet Thomas Risager❤"

- Martin & Linda

Sælger af Skrænten 7, 9800 Hjørring

"Vi har benyttet Ejendomsmægler Thomas Risager til salg af et hus i Hjørring.
Vi er fra start til slut taget rigtigt godt i mod, og vi føler, at der er blevet gjort en rigtig stor indsats for at få huset solgt.
Under handelsprocessen blev vi løbende orienteret hver gang, der var nyt i sagen. Det var rigtigt rart hele tiden at vide hvor langt sagen var.
Medarbejderne hos Ejendomsmægler Thomas Risager består af et professionelt team, som alle yder deres til, at man som kunde føler sig velkommen.
Vi siger tusind tak for samarbejdet med jer alle."
- Tina

Sælger af Kronholmsvej 56, 9480 Løkken

 
"Vi har som sælger været yders tilfreds på alle fronter - lige fra fremvisninger og rådgivning vedr. salget af ejendommen. Vi har følt os godt tilpas under hele forløbet fra start til slut. Kun rosende ord herfra!
Vi kan på det kraftigste anbefale Thomas Risager og hans team :)"
- Sonja & Jørn

Sælger af Skovfyrvej 17, Tornby, 9850 Hirtshals

 

"Valget af Thomas Risager var oprindelig fordi jeg havde set ham i hammerslag og han virkede reel og professionel. Mødet og salget af vores første liebhaver ejendom, hvor vi også havde en business, der skulle sælges med, Bekræftede at Thomas både er professionel, sympatisk, reel og selvom han er sælgers mand, så betyder det også noget for os, at køber har en god oplevelse - hvilket Thomas lever helt op til! Vi har nu solgt 3 huse gennem Thomas inden for ét år med meget kort liggetid på alle tre.  Vi er gennem hele salgs processen blevet informeret og orienteret, det har givet os en stor tryghed. Vi har fået fornøjelsen af, at møde hele teamet gennem året, og den røde tråd er professionelle, reelle og bare fantastiske dygtige! Så skal man sælge eller købe, så kan vi kun på det varmeste anbefale teamet hos Ejendomsmæglerfirmaet  Thomas Risager A/S"

- Gitte og Lars

Sælger af Fejasvej 30, 9870 Sindal

"For os som sælger har vi været glædelig overrasket over, at huset blev solgt så hurtigt. Vi har vært rigtigt glade for den gode vejledning og støtte, som temaet hos Thomas Risager har givet os, fra start til slut med bolighandlen. Herfra skal der lyde de varmeste anbefalinger."

- Birgit & Harald

Sælger af Østervænget 24, Astrup, 9800 Hjørring

” Teamet ved Thomas Risager A/S har gennem hele salgsprocessen arbejdet seriøst og troværdigt med salg af min andelsbolig. Der skal til Frederik lyde en tak for hjælpen – du har gjort et fantastisk arbejde. Jeg vil hermed give de bedste anbefalinger til Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S.”
- Lene

Sælger af J M Hejlesensvej 1, Åbyen, 9850 Hirtshals

"Vi har været rigtig godt tilfreds med begge vores handler. Vi er igennem alle forløb blevet godt informeret af alle på kontoret. Det er gået hurtigt med begge handler og vi syntes vi har fået den hjælp vi havde behov for. Jeres fotograf er virkelig dygtig. Vi vil varmt anbefale Ejendomsmægler Thomas Risager."
- Lis & Bjarne

Sælger af Kragevej 41, Tornby, 9850 Hirtshals

"Fin og konstruktiv tilbagemelding gennem salgsforløbet på både henvendelser fra potentielle købere samt fremvisninger fra hele teamet hos Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager A/S. Hurtig og effektiv ekspedition af handlen da de rigtige købere til vores sommerhus var fundet".
- Nis & Agnete

Sælger af Frederikshavnsvej 610, Tolne, 9870 Sindal

" Vi fik vores perle af en skovejendom solgt efter udbudt på salgsmarkedet i 4 år, hvoraf det sidste år her hos Thomas Risager. Stor ros til mægler teamet for deres ærlighed og positive tilgang, vi er ikke blevet mødt med at det er vanskeligt og markedet ikke er gunstigt for ejendomme uden fra større byer, og det med at skrue på prisen har ikke været nævnt, vi bad om den rigtige prissætning og det var den pris vi solgte til. For os har det betydet meget at der har været løbende kontakt fra mæglerne, status og hvordan markedet var nu og den rigtige køber skulle nok komme, positiv og med humor kontakt.

Nu hvor salget er en realitet, har det for os været uoverskueligt hvad vi skal gøre med oplysninger og papirer der skal ordnes ved en handel, her har mægler teamet gjort det nemt, kort og forståeligt besked om hvad vi skal og hvad de ordner.

Vi har haft et par andre ejendomsmæglerfirmaer inde over salget af vores gård, men tilfreds har vi været med Thomas”s” mægler team og anbefaler dem til andre der går i salgs tanker.

- Stor tak for hjælpen, Kirsten & Poul-Erik

Sælger af Gl. Kirkevej 72, 9982 Ålbæk

"Tak, for godt samarbejde og for meget fin service i hele forløbet. Hvis jeg skal købe eller sælge igen, vil det uden tvivl blive med Thomas Risager som mægler."
- Mette Caroline

Sælger af Anemonevej 9, 9870 Sindal

"Jeg kan på det kraftigste anbefale ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager. Vi har i forbindelse med salget af vores forældres hus,  kun haft meget positive erfaringer med hele forløbet. Helt fra den første kontakt har vi mødt en saglig og professionel tilgang til salget, og Vi har hele vejen igennem følt os godt rådgivet. En god dialog om den rette prisansættelse og det har især været dejligt at føle at der var stor forståelse for vores interesser i arbejdet med at finde de helt rigtige købere. Vi kan derfor kun anbefale ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager, til andre som står overfor at skulle sælge hus eller ejendom."
- Bjarne 

Sælger af Mogensbækvej 26, 9881 Bindslev

"Vi har haft vores ejendom til salg gennem ejendomsmægler Thomas Risager, hvilket har været en rigtig positiv oplevelse, hvor vi fra dag et oplevede en venlig og meget professionel tilgang til salget, og der gik kun ca. to uger fra ejendommen var sat til salg, til den var solgt.Vi har hele vejen igennem været godt orienteret om alt hvad der skete omkring salget, hvilket har givet en god ro for os omkring salget, det er jo en stor beslutning at sælge sin bolig hvor man har boet i næsten

50 år. Tak til Thomas Risager med personale for den gode behandling vi har fået."

- Bitten og Erik