Stendyssevej 58, Horne, 9850 Hirtshals

Dejlig udsigtsvilla kun 40 minutters kørsel fra Aalborg centrum

Nu udbydes denne spændende udsigtsvilla i attraktive Horne.

Villaen ligger kun 40 minutters kørsel fra Aalborg, Frederikshavn og Skagen centrum, eller 15 minutters kørsel fra Hjørring centrum, og til en pris på mellem det halve og 1/3 af prisen på en tilsvarende villa i Aalborg - besparelsen kan så passende bruges på en luksusbil, så turen kan gøres på 1. klasse.

Hvis man ønsker at benytte offentlig transport, går der tog fra Horne mod Aalborg hver time (hver halve time i myldretiden). Bussens rute går lige udenfor hoveddøren, hvilket bl.a. bevirker at vejen gennem Horne holdes ryddet for sne.

Der er under 500 meter til skole og børnehave, og dagligvarebutik findes i nabobyen 2 km væk. Hirtshals centrum er 4 km væk. Her er der mulighed for dagligvareindkøb hos de fleste landsdækkende discountkæder, og herudover er der mange spændende specialforretninger i byen, bl.a. cafeer, tøjforretninger, delikatesseforretning mv.

Villaen er indenfor de sidste få år blevet renoveret med bl.a. nye plastvinduer med energiglas i det meste af villaen, Dantherm ventilationsanlæg og ny brændeovn med røgsuger. Ligeledes er garagen blevet isoleret og har fået elbetjent port, trolltektlofter og plastdør. Herudover er carport og overdækning over bagdør blevet fornyet.

Villaen er indrettet med: Entré, stort bryggers, 2 badeværelser, 3 værelser + soveværelse.

Endvidere køkken i åben forbindelse med spisestue hvorfra der er udgang til lækker og delvist overdækket terrasse med flot udsigt udover det flotte landskab.

Derudover er der en stor lys stue med brændeovn hvor du kan nyde udsigten dagen lang samt em kælder med 2 gode disponible rum.

Udover beboelsen er der en fin carport og garage samt en dejlig nem have med et godt terrassemiljø.