Halvorsmindevej 129, 9800 Hjørring

2 fam. villa med mange muligheder!

Boligen er i dag indrettet som 2 lejligheder så her har man mulighed for at få suppleret til boligens udgifter. Bosæt dig i stueplan på 169 velindrettet m2 og fortsæt lejemålet af 1. sal på 81 m2 eller med tiden en evt. bolig til familiens ældste barn inden turen evt. går til en af studiebyerne eller en god gæsteafdeling til overnattende gæster.

HUSET:
Skønt og veldisponeret 1½ -plans hus opført af sælger i 2002/2004. Fremstår i flot og velvedligeholdt stand med hvid pudset facade, sort tegltag og flotte mahogni vinduer samt yderdøre. Til huset hører dejlig stor og muret garage på 42 kvm med god plads til bilen eller div. hobbies. Herudover får du bred Indkørsel nem og overskuelig have, samt dejlig solgård/terrasse.

INDRETNING:
Stueplan:
Her finder du 169 m2 med gulvvarme overalt samt varmegenvendingsanlæg. Indgang til bryggers, herfra videre adgang til dejligt køkken alrum med klinkegulv og i hvide elementer. 3 værelser samt badeværelse med bruseniche. Soveværelse med adgang til eget "forældre" badeværelse med bruseniche samt badekar. Fra køkken alrum adgang til dejlig opholdsstue via dobbelt fransk dør. Fra stue desuden adgang til terrasse/have.

1. sal.
81 m2 bolig med loft til kip og synlige bjælker. Indrettet med bryggers/entre. Badeværelse med bruseniche. Videre adgang til godt lyst køkken alrum med god spiseplads og gode indretningsmuligheder til hyggeligt tv-hjørne. For enden 2 gode værelser på ca. 10 m2.

OMRÅDET:
Denne skønne bolig finder du i Hjørrings sydvestlige bydel, på grænsen mellem land og by med skøn omkringliggende natur og ca. 3 km. til Hjørring bymidte med gågade, Metropol og handel. Kun 1,5 km til Bagterp skolen, idrætsforening, hal osv.