Tuenvej 285, Dvergetved, 9900 Frederikshavn

Spektakulær liebhaverejendom med hestefaciliteter omgivet af smuk natur

Nu udbydes denne gennemførte liebhaverejendom med ideel mulighed for hestehold på Tuenvej 285. Ejendommen er bygget i 2005 og løbende vedligeholdt, og den er tilmed opført i kompromisløse kvalitetsmaterialer fra ende til anden. Endelig befinder den sig i smukke, landlige omgivelser blot en kort køretur fra Kattegat, indkøbsmuligheder og bylivet i Frederikshavn.

Hestefaciliteterne fås ikke meget bedre end her. En del af ejendommen er indrettet som separat staldbygning på hele 148 m2 med fem hestebokse, en foleboks, sadel- og foderrum, en stor lade samt et toilet. Stalden fremstår flot med loft til kip, mens det ældre look med slitage på træet er bevaret. Udenfor er der sat et strømførende hestehegn op, så der kan rides på hele matriklen. Det er også muligt at ride på grundens indhegnede hestefolde eller i Tolne Skov, der grænser op til grunden.

Ejendommen er forsynet med fliser rundt om alle bygninger, og i 2018 blev der etableret gårdsplads og stenvej. Stuehuset er på 231 m2 fordelt på to plan med hems. Der er i alt fem store værelser samt to JKE-badeværelser med italienske klinker, hvoraf det ene også har badekar. Endvidere findes to smukke stuer med en imponerende loftshøjde samt et køkken-alrum ligeledes med over fem meter til loftet. Køkkenelementerne er tillige fra JKE, så den røde tråd er intakt. Hele stueplanet fremstår lyst og er forsynet med gulvvarme, og husets gennemgående valg af træmateriale med limtræsbjælker og gulvplanker i ask giver et forrygende samspil mellem bolig og natur.

Den store garagebygning på 88 m2 inkluderer tre garager, et værksted og et depot. Terrassen vender både mod syd og vest og har derfor sol fra morgen til tidlig aften. Haven er udstyret med rododendronbede fra 2018.

Fra ejendommen er der 10 minutters kørsel til indkøb og under 20 minutter ind til Frederikshavn. Området er kendetegnet ved hjælpsomme naboer og flere småbørnsfamilier.