Storskovvej 85, Flauenskjold, 9330 Dronninglund

Hesteejendom med 8,7 hektar jord ved Flauenskjold

Der venter en attraktiv ejendom for de hesteinteresserede syd for Flauenskjold og blot en halv times kørsel fra Aalborg. Huset i halvandet plan fremstår i pæn stand og har en god indretning, mens I ude får lækre faciliteter på de 8,7 hektar jord med flere hestebokse i stalden, en lade og en dejlig have med en overdækket terrasse.

Lykkensprøve, som ejendommen kaldes, ligger i rolige omgivelser for enden af en blind vej, hvor I vil opleve et rigt dyreliv folde sig ud på den anden side af hoveddøren. Alt til hverdagen findes I Flauenskjold, der byder på skole, daginstitution og indkøbsmuligheder. I har ca. 24 minutter til Frederikshavn og ca. 27 minutter til Brønderslev. Endelig er motorvejen let tilgængelig.

Hjemme på matriklen venter der gunstige forhold i stalden med otte hestebokse, sadelrum og flere disponible rum. Særligt det største råder over et væld af muligheder for at etablere fire ekstra hestebokse og en vaskeplads. På grunden har I også en lade og en garage foruden masser af kvadratmeter til folde. Sommeren kan nydes på den fine, overdækkede terrasse med en tilhørende havedam, der sætter stemningen.

Fra terrassen har I indgang til en lys vinkelstue med brændeovn og et flugtende lysindfald, der strømmer på tværs i rummet. Stuen giver adgang til et kontor og har åben forbindelse til køkken-alrummet med plads til spisebordet til hverdagsmåltiderne. Vordingborg-køkkenet præsenterer sig i pænt og tidløst med hvide elementer og integrerede hårde hvidevarer, og som bonus er her gulvvarme. Sidstnævnte er videreført gangen og badeværelset. Går I op på første sal, finder I endnu en stue eller opholdsmiljø og et værelse.

Skal I bo her? Ring allerede i dag for at booke en fremvisning.