Skagen Landevej 771, Uggerby, 9800 Hjørring

Velholdt og multianvendelig ejendom med 17 hektar jord

Nu har I muligheden for at erhverve jer denne spændende, multianvendelig ejendom syd for Uggerby. Både stuehus og udbygninger fremstår super velholdte, og I kan tilmed se frem til en vindmølle, der sikrer minimale energiudgifter fremover. Her er også jordvarmeanlæg samt hele 17 hektar jordtilliggende med perfekte rammer til hestehold eller fedekvæg.

Det hyggelige stuehus er opført i 1875 og breder sig over 144 m2 fordelt over halvandet plan. Stueplanet, der er med gulvvarme, indeholder et dejligt landkøkken med plads til et spiseafsnit, mens den tilstødende, charmerende vinkelstue med fritlagte bjælker nemt kan arrangeres med komfortable møbler efter jeres behov. Yderligere består etagen af et badeværelse samt soveværelse med skabsvæg. Fortsætter I op til førstesalen, finder I et værelse og en rummelig stue, hvoraf sidstnævnte leder jer ud på en vestvendt altan med udsigt til træer og græsplæne.

Udenfor venter jer en stor, skøn have med randbeplantning og masser af muligheder for at nyde tilværelsen. I får også glæde af en charmerende gårdsplads med en dobbeltcarport. Til ejendommen hører desuden en god lade med stålspær, en længe samt en løsdriftsstald.

I kommer til at bo i skønne, landlige omgivelser få kilometer fra strand og Uggerby. Landsbyen Bjergby ligger ti minutters kørsel fra adressen, og her er der både daginstitution, skole, sportshal og Dagli'Brugsen, men I kan også tage til Åbyen for at handle ind. Endelig er Hirtshalsmotorvejen også inden for bekvem kørselsafstand.

Alt i alt et hjem, der indbyder til et aktivt liv på landet. Den selvstændige håndværker vil også nemt finde sig til rette her - Ring for at høre mere eller for at bestille en fremvisning.