Bakkevej 235, Tolne, 9870 Sindal

Uforstyrret landejendom med natur og jagt i særklasse - ingen bopælspligt!

Hvis du drømmer om at bo fuldstændig uforstyrret og omgivet af et sandt overflødighedshorn af varieret natur, så er dette din drømmeejendom. Ejendommen ligger højt placeret i et gammelt morænelandskab, og derfor er her en uforlignelig panoramaudsigt over naturen og havet fra Skagen til Frederikshavn. Variationen på jordens bonitet rundt på ejendommen giver desuden et fantastisk afvekslende planteliv, som er hjemsted for et væld af forskellige dyrearter - et rent paradis for jægeren eller naturelskeren.

Ejendommen, der er beliggende i Tolne Naturpark, måler næsten 21 hektar, som byder på kuperet naturlandskab med blandet og varieret skov med lysninger samt friarealer. Her er masser af skjul, læ og naturlige fødekilder, så her holder kronhjorte, dådyr og råvildt gerne til. Søen på ejendommen tiltrækker også fuglevildt og ænder, så her er masser af muligheder for at drive jagt eller bare nyde naturen gennem kikkerten.

Gennem de seneste ti år er ejendommen blevet gennemgribende istandsat, og boligens 338 m2 er lyse og rummelige. Tre værelser, to badeværelser og store opholdsrum giver plads til børnefamilien. I stueplan får husets kok glæde af et nydeligt HTH-køkken med hårde hvidevarer fra Miele, og på førstesalen findes desuden et tekøkken.

Den store stue på førstesalen har desuden adgang til en overdækket terrasse samt 2 åbne terrasser, hvorfra du har frit udsyn til stjernehimlen, den uspolerede natur samt havets vandspejl, hvor lysene fra skibsfarten blinker i det fjerne. Ved stuehuset findes desuden et nyere maskinhus på 54 m2.

Skole, indkøb og hverdagens andre nødvendigheder er kun en kort køretur væk. Endvidere korte afstande til Skagen, golfbaner og flere af Vendsyssels flotte strande.

Ejendommen er omlagt til skovejendom (fredskov), hvilket indebærer at den kan ejes helt uden bopælspligt. Kontakt os for mere information.