Kløvermarksvej 34, 9800 Hjørring

Skøn villa med en fantastisk have nær centrum i Hjørring

Nu kan I overtage nøglerne til denne fine villa, som kan bryste sig af en god beliggenhed tæt på hverdagens behov og centrum i Hjørring. Foruden en anvendelig kælder rummer hjemmet 131 m2 i stueplan, som består af et køkken, to stuer, tre værelser og et badeværelse. Glæd jer også til den store, charmerende have med flere terrasser.

Jeres kommende adresse på Kløvermarksvej 34 placerer jer rigtig godt i forhold til at få hverdagen til at glide let. Inden for en radius af én kilometer finder I både skole, daginstitution, indkøb, apotek, idrætshal og busstoppested, mens det tager omtrent fem minutter på cyklen til Hjørring Station og centrums hyggelige caféer, restauranter og gode shoppingmuligheder.

Villaen er opført i 1962 og toner flot frem med en hvid facade. I 2022 er der installeret en ny vandmåler, og i 2020 blev nogle af rørene i kælderen udskiftet, mens der også blev monteret en varmeveksler. I får tillige en carport med to skure.

De to stuer og køkkenet ligger i forlængelse af hinanden og skaber et stort opholdsmiljø, hvor familien kan samles. Der er dermed masser af plads til at udleve jeres indretningsdrømme her, og fra stuerne kan I nyde udsigten til den frodige have, ligesom der også er udgang til den ene terrasse.

De tre værelser ligger side om side, og to af dem er forsynet med indbyggede skabe. Ved siden af finder I badeværelset, som er pænt udført med en glasafskærmet bruseniche og et væghængt toilet. Kælderen byder ind med et stort, disponibelt rum med en god loftshøjde samt et bryggers og et mindre rum.

Haven er virkelig skøn med masse forskelligartet og frodig beplantning, som skaber små hyggekroge rundt omkring. Der er også flere frugttræer, brombærbuske og jordbærbede, og endelig kan sommeren nydes på terrasserne.