Åkandevej 34, 9800 Hjørring

Unik villa i hjertet af Højene

På Åkandevej 34 i Hjørring møder I denne unikke familievilla i et plan, hvor børnefamilien får god plads til samvær i de unikke rum både inde og ude. Huset byder på et stort, lyst køkken-alrum og stue. I værelsesafdelingen er der hele fire skønne værelser og en voksenafdeling med påklædningsværelse, samt lækkert badeværelse i kvalitetsmaterialer.

Gulstensvillaen på 190 m2 står nyrenoveret med stor indkørsel, solgård i husets hjerte, samt stor sydvestvendt træterrasse i den hyggelige have, som også rummer frugttræer og bøgehæk. Haven er nem og beskyttet af den smukke bøgehæk, som giver privatliv til udehygge med leg, bål og grill. Huset har ligeledes et 30 km2 stort fitness- og multirum i den ombyggede garage. Her ligger også et opbevarings- og cykelskur samt et stort brændeskur.

Når I træder ind i den store lyse entre, møder I også solgården, et unikt uderum, som giver ekstra sol, læ, lys og gratis varme fra tidligt forår til langt ind i den smukke sensommer.

Til venstre for entréen ledes I ind i det lyse køkken af træ. Her er morgensol og nye energivenlige hvidevarer. Fra køkkenet er der fri forbindelse til alrum og stue med brændeovn og hyggeligt sofahjørne, hvorfra I kan nyde synet af lyset, haven og varmen fra aftensolen. Til højre for entréen finder I et lyst gæstetoilet, et stort badeværelse med brus, samt et påklædningsværelse, som fører til de fire rummelige værelser. Den lyse gang har trægulv, plus lys og varme fra solgården året rundt.

Villaen ligger smukt placeret overfor naturområdet Hjørring Bjerge med søer, hundemark og udsigtstårn til hav, by og land. Området er ideelt for naturelskere. Hjørring bjerge bidrager stemningsfyldt med dyrelyde, frisk luft og naturstier. Her er fredeligt og trygt med særdeles godt naboskab.

Højene skole ligger i cykelafstand, ligesom indkøbsmuligheder og trinbræt til tog ved Vellingshøj. For de aktive familier i Hjørring Naturkommune er der hjertestier i området og sikre cykelruter til by og strand.