Perikumvej 9, 9800 Hjørring

Grundmuret etplansvilla med rigtig god placering i Højene

På Perikumvej 9 møder I denne velholdte og rummelige kvalitetsvilla, som ligger attraktivt placeret på en rolig vej i Hjørring-bydelen Højene. Boligen med lavt fjernvarmeforbrug rummer 220 m2 fordelt over tre stuer, stort køkken, fire værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers. Dertil kommer en ugeneret have med en solrig terrasse. Velkommen til.

I bosætter jer på en børnevenlig villavej uden gennemkørende trafik, hvorfra der er kort afstand til hverdagsbehov og centrum. Inden for en radius af én kilometer finder I skole, daginstitution, indkøb, idrætshal og busstoppested. Derudover tager det omtrent ti minutter på cykel til byens spændende udvalg af butikker og spisesteder.

Villaen fra 1971 er opført med en gul murstensfacade og hvidrammede vinduer. I indkørslen får I glæde af en carport og en dobbeltmuret, isoleret garage, som blev forsynet med zinkinddækning i 2020. For enden af garagen er der desuden adgang til et værksted.

Indenfor begynder rundturen i opholdsmiljøet, som udgøres af tre stuer med lofter i pitch pine, der ligger i forlængelse af hinanden. Her får I rig mulighed for at indrette flere sektioner til afslappende stunder og samvær med gæster, og i pejsestuen med udgang til terrassen kan I glæde jer til gulvvarme. Køkkenet er pænt udført med lyse fronter og har plads til et mindre spisebord.

Fra fordelingsgangen tilgår I de fire værelser med indbyggede skabe på tre af dem, mens det ene værelse har en dør ud til haven. I samme sektion finder I bryggerset med gode skabsløsninger, gæstetoilettet og det flotte badeværelse med en bruseniche.

Haven er primært anlagt med en græsplæne, der omkranses af høje træer og buske. I kan dermed sidde ganske uforstyrret på den store, sydvendte terrasse med delvis overdækning og nyde sommeren.