Fynsgade 12, 9800 Hjørring

Lækker etplansvilla fra 2017 - super central beliggenhed i Hjørring

I den centrale del af Hjørring tæt på alle hverdagens behov ligger denne indbydende etplansvilla, som er opført af Huscompagniet i 2017. Her får I et velindrettet hjem på 128 m2 fordelt over et stort opholdsrum med stue og køkken, tre værelser, et badeværelse og en rummelig entré med plads til vaskefaciliteter. Hertil kommer en integreret dobbeltgarage med elladestander. Glæd jer også til den solrige terrasse i haven.

Den gode beliggenhed placerer jer tæt på alle hverdagens gøremål og byens herligheder. Inden for en radius af 900 meter finder I således både skole, daginstitution, indkøb, grønne arealer og Hjørring Station. Derudover kan I nemt spadsere til gågadens spændende udvalg af butikker og spisesteder.

Villaen toner frem med en lys murstensfacade, der får flot kontrast af de mørke rammer om vinduer og døre. Fra indkørslen kan I køre bilen direkte ind i den dobbelte garage på 47 m2 med en dør direkte ind til hjemmet med gulvvarme overalt.

Den rummelige entré er rigtig godt indrettet med fine skabsløsninger og rum til vaskefaciliteterne, og herfra føres I videre ind i opholdsmiljøet, hvor stuen og køkkenet er placeret i en skøn forening. Gennem vinduespartierne og terrassen strømmer sollyset frit ind og skaber den behagelige atmosfære i rummet, som let lader sig arrangere med sofasektionen og spiseafdelingen nær det lækre køkken med integrerede siddepladser ved køkkenøen.

De tre værelser har alle en fornuftig størrelse, og på det ene er der indbyggede skabe langs væggen. Afslutningsvis venter jer et pænt badeværelse med en glasafskærmet bruseniche.

Haven er anlagt med en græsplæne og to æbletræer, så den er overskuelig at passe. Herude kan I også glæde jer til at indtage fliseterrassen mod syd, som indbyder til afslapning under åben himmel om sommeren.