Astrupvej 778, Astrup, 9800 Hjørring

Velholdt rødstensvilla i Astrup

Midt i det aktive lokalmiljø Astrup ligger denne fine familievilla, der med sine 134 velindrettede kvadratmeter byder på gode forhold for familien. Huset fordeler sig i to plan og byder på tre værelser, en stue, et køkken-alrum, et badeværelse, et bryggers, et gæstetoilet og to gode, disponible rum i underetagen. Derudover får I en flot dobbeltgarage med elporte, der er integreret i boligen. Mulighed for tilkobling af fjernvarme - forventes ultimo 2023.

Rødstenshuset fra 1956 er løbende renoveret og fremstår utroligt flot udefra med hvidmalede sternbrædder under det røde tegltag. Garagen blev i 2005 udbygget, så den nu har plads til to biler, og der er desuden et værksted for enden.

Når du træder ind i huset via den integrerede garage, kommer du ind i hjemmets bryggers, som leder dig videre ind hvor familiens samvær foregår. Her er der blevet åbnet op, så I får et nydeligt køkken-alrum med integrerede siddepladser ved køkkenøen. Gennem den murede bue ligger den rummelige stue, hvor solen skinner ind fra syd og vest via de store vinduespartier.

I underetagen finder parret sig til rette i værelset med indbyggede skabe, der giver plads til garderoben. Her er desuden to mindre værelser, som er oplagt til kontor eller børneværelser.

Udenfor får I en hyggelig have indrammet af hæk med et fint græsareal og en fliseterrasse med plads til det store havemøblement. Endelig er der et udhus, hvor I kan parkere cyklerne og opbevare haveredskaberne.

I bosætter jer i hyggelige Astrup en kort køretur fra Hjørring. Her får I glæde af, at bo inde i byen men tæt på skoven og den skønne, danske natur. Fra adressen har I nærhed til både daginstitution og en velfungerende privatskole, og der er ikke langt til Hirtshalsmotorvejen eller Hjørrings mange handelsmuligheder.