Øster Thirupvej 55, Astrup, 9800 Hjørring

Skøn og hyggelig ejendom i landlige omgivelser

Smukt beliggende med højt til himlen nær Hjørring kan I nu overtage denne charmerende ejendom i halvandet plan. Ejendommen er opført i 1930 og fremstår i dag med en herregårdsgul facade og et rødt tag. Boligen breder sig over 275 m2, der rummer et køkken-alrum, tre stuer, fire værelser, et badeværelse, et gæstetoilet, et bryggers og et multirum. Udendørs venter en have med flere terrasser. Hjemmet er løbende istandsat og udbygget, og i 2021 blev fyret udskiftet, ligesom der i samme ombæring er installeret luft-til-vand-varmepumpe.

Rundturen starter i det hyggelige køkken-alrum. Køkkenet er et Invita Nordic landkøkken med nydelige fyldningslåger og god plads til opbevaring. Der er gulvvarme under fliserne og masser af plads til at indrette med et spisebord i alrummet. Bemærk også de synlige bjælker, der går igen flere steder i hjemmet og bidrager med autentisk stemningsfuldhed.

Videre venter de to stuer, der ligger side om side og flankerer køkkenet. Her kan I se frem til et flot lysindfald gennem de sydvendte vinduer og terrassedøren, og der er mange gode kvadratmeter at indrette. I stueplanet finder I også et værelse, et gæstetoilet og det praktiske bryggers samt et omfangsrigt multirum fuld af muligheder for anvendelse.

På førstesalen udgør reposen en bred stue, som fører videre til de tre værelser, hvoraf de to er med walk in-closet. Her finder I også et brusebadeværelse.

Hjemmet er velholdt og løbende opdateret, således at I får glæde af Swedoor massive fyldningsdøre, Hvidbjerg vinduer, Troldtekt lofter på overetagen og et Water System minirenseanlæg.

Udendørs venter en dejlig, enkel have med udsigt mod horisonten og hele to brede terrasser i herregårdssten, der særligt er en attraktion om sommeren.

I bosætter jer tæt på bus, daginstitution og Hjørring Nordvestskole samt indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, svømmehal, naturområder og motorvej.