Camillo Bruuns Vej 11, 9800 Hjørring

Velholdt villa med en god placering i Hjørring

I et eftertragtet kvarter tæt på indkøbsmuligheder og Hjørring centrum finder I denne velholdte og dejlige etplansvilla, som nu kan blive jeres næste hjem. Flytter I ind her, kommer I til at få adresse på Camillo Bruuns Vej 11, hvorfra der er gåafstand til Børnehuset Bjørnen, Sydøstskolen, Hjørring Øst Station og indkøbsmuligheder samt kort cykelafstand til centrum og byens forskellige ungdomsuddannelser.

Når I ankommer til ejendommen, kan I parkere bilen i garagen med eldreven port, som i øvrigt også byder på et stort værkstedsrum. Har I trailer eller campingvogn, er der på husets modsatte side lavet en ekstra indkørsel og holdeplads.

Ejendommen er velholdt og indflytningsklar og har inden for de seneste år blandt andet fået pudset soklen, gennemgået fugerne i murværket, malet taget og lavet nye lofter og døre indvendigt. I bliver budt velkommen i entréen, hvor der på venstre hånd er adgang til bryggerset.

Entréen fortsætter som gang, der rundt om hjørnet leder til to skønne værelser og et soveværelse samt boligens badeværelse med gulvvarme. I køkkenet er de solide trælåger med smukke udskæringer blevet malet hvide og fremstår ligesom resten af huset lyst, pænt og indbydende endvidere er her en god spiseplads. Herfra går I videre til en hyggelig og rummelig stue med udgang til et vestvendt terrassemiljø.

Fra terrassen kan I bevæge jer ud på det grønne græstæppe i den herlige have, der lukkes af malet plankeværk og tæt, opvokset hæk. Som en sidste nydelig detalje er der lavet en havedam, hvor en blodbøg smukt spejler sig i det blanke vand.