Færøvej 54, 9800 Hjørring

239 kvm etplansvilla beliggende nær gode uddannelsesinstitutioner og skoler!

Velbygget og indflytningsklart murermesterhus i Hjørring, som er opført i 1963 og væsentligt renoveret i 1995 og fremefter. 273 kvm murstensvilla, hvoraf 34 kvm er opvarmet kælder. Villaen er beliggende tæt ved skoler, gode fritidsfaciliteter, uddannelsesinstitutioner i roligt parcelhusområde. En dobbelt carport sikrer tørskoet ankomst til hjemmet. Villaen er indrettet med vindfang og rummelig entré med direkte adgang til villaens centrale rum en stor opholdsstue og det Multiform velindrettede lyse køkken. Begge rum med skydedørsadgang til sydvendte terrasser og udsigt til den store skønne have.

Denne afdeling af huset rummer også master-bedroom med stor skabsplads og det dermed forbundne store badeværelse med bruseniche. Fra køkkenet er der umiddelbar adgang til grovkøkken med ekstra køleskab, fryser, vaskemaskine og skydedørsrum til diverse hjælpemidler, vasketøjskurv m.m. Også fra dette rum er der direkte adgang til terrasse med mulighed for direkte servering.

Fra køkkenet er der videre adgang til ungdomsafdelingen, som tilbyder fire gode værelser med haveudsigt, to badeværelser med bruseniche, egen hoveddør og bredbånd. Et 34 kvm opvarmet kælderrum med udvendig adgang under ungdomsafdelingen er velegnet til parties, bordtennis og opbevaring.To udhuse tjener som depotrum. Det ene for øl og vand, tomme flasker etc. Det andet for haveredskaber med værkstedsbænk.

Følgende faciliteter ligger indenfor en radius på 500 m/10 min.: Muldbjergskolen, Hjørring Private Realskole, gymnasium, handelsskole, seminarium, teknisk skole, svømmehal, fodboldklubber, Menu, Fakta, Rema, Føtex, Teater, biograf, kunstmuseum, bibliotek, musikskole og Metropol.

Ideelle rammer til den pladskrævende familie eller til dig som driver liberalt erhverv og ønsker gode rammer til hjemmekontor m.m.