Klintevej 7, 9800 Hjørring

Skøn familievenlig villa i Højene

Hvis I drømmer om et hjem i børnevenlige omgivelser tæt på alle hverdagens gøremål, så bør I tage et kig på denne fine villa med en pragtfuld beliggenhed i Højene. Her får I fornøjelsen af gode, veldisponerede kvadratmeter, mange dejlige værelser samt en stor vinkelstue. Boligarealet på 192 m2 er fordelt på to spændende plan, hvortil der blandt andet er en skøn integreret garage og en lukket have.

Når I ankommer til adressen, bliver I mødt af en super flot villa med en hvid facade toppet med et sort tag, der er opført, således den kuperede grund udnyttes til fulde.

Indenfor over dørtærsklen finder I først husets stueplan, der er i samme niveau som garagen. Her er der et væld af anvendelsesmulighed med to værelser, hvor I kan lade børnene rykke ind i deres egen afdeling med både badeværelse og bagindgang, mens et disponibelt rum kan blive jeres nye hobbyrum eller anvendes til erhverv.

På første sal er hjemmets primære opholdsmiljø en rummelig og indbydende vinkelstue med et behageligt lysindfald fra de syd- og vestvendte vinduespartier. Herfra er der også en udgang til den solrige terrasse, ligesom I via et sæt franske døre har passage til det pæne HTH-køkken med en stor spiseplads, hvor hele familien kan samles.

Videre er der to værelser i en god størrelse, der begge er udstyret med indbygningsskabe. Herfra er der nem adgang til et badeværelse samt et praktisk bryggers med egen indgang.

Udenfor råder I over en skøn have, der er omkranset af hæk og hegn. Det er også her, I har en solrig fliseterrasse, hvor der er rigeligt med plads til havemøblerne, blomsterkrukker og grillen.

I bosætter jer i gåafstand til både pasningstilbud, Nordvestskolen og indkøb. Her er trygt og trafikksikkert, så skolebørnene selv kan færdes til og fra skole.