Halvorsmindevej 104B, 9800 Hjørring

Udsøgt liebhavervilla i Hjørring med ekstra byggegrund!

På Halvorsmindevej 104B i Hjørring finder I denne flotte, nyere liebhavervilla, der er opført i 2017 af bygmesteren selv i gode og gedigne materialer. Her sælges både en bolig på 256 m2 samt 82 m2 isoleret garage, der er placeret på en grund på 1.278 m2, og yderligere venter der en ekstra byggegrund på 1244 m2. Herudover kan på Halvorsmindevej 102 tilkøbes et nyt fritliggende isoleret værksted/lagerhal på 160 m2 til kr. 1.250.000 inkl. moms, som er helt ideel til den selvstændige håndværker, til den pladskrævende hobby eller noget helt tredje.

Ejendommen fremtræder nydeligt, og indenfor er der gulvvarme i alle rum. Stueetagens rum er prydet af flotte klinkegulve, ligesom alt inventar i køkken og badeværelser er fra Svane-køkken. Stueplan byder på to værelser, hvoraf det ene har tilknyttet walk-in-closet og eget brusebadeværelse. Herudover er der et toilet, et bryggers og endelig et køkken-alrum i åben forbindelse med en stue. Svane-køkkenets elementer er i valnød og toppet af en hvid Corian-bordplade. Herude stilles spisebordet, mens der i stuen er flere indretningsløsninger til sofagruppen. På førstesalen kommer I til en møblerbar repos, der åbner op til to værelser og et brusebadeværelse.

Udenfor er der den rummelige garage med plads til opmagasinering og to biler. Herfra er der opgang til et depotrum og et disponibelt rum. Rundt på grunden er der anlagt en solrig og delvist overdækket terrasse, hvorfra I kan beskue matriklen, der byder på græsplæne, høje træer og en hyggelige havedam.

Til sidst skal beliggenheden fremhæves, da I med adresse her bosætter jer under 200 meter fra Bagterp Plantage. I kan også nemt nå både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder indenfor en radius af to kilometer.