Grønlandsvej 7, 9800 Hjørring

Velholdt etplansvilla centralt i Hjørring

I et eftertragtet familiekvarter centralt i Hjørring kan I nu overtage denne charmerende og velholdte etplansvilla. Boligen er opført i 1964, men har løbende gennemgået renoveringer, så den fremstår moderne med en veldisponeret planløsning. Boligen rummer et køkken, en stue, tre værelser, et bryggers og et badeværelse. Udendørs venter en solrig have med tre terrasser. Velkommen indenfor på Grønlandsvej 7.

De opdateringer, boligen har gennemgået, gør den ekstra attraktiv, og således kan I se frem til et tag fra 2014, nyt gulv i det meste af huset fra 2018, en nyanlagt, sydvendt terrasse fra 2019 og nyt badeværelse med gulvvarme fra 2020. Som boligen står nu, er det også muligt nemt at etablere et ekstra værelse.

Rundturen starter i den store, vinkelformede stue, hvor lyset vælter ind gennem de brede, sydvendte vinduer og skaber en god rumfornemmelse. Her er god plads til at indrette med både spisebord og sofahjørne. Videre venter køkkenet, som ligger op ad det praktiske bryggers, der har egen udgang, og hvor I nemt får klaret vasketøjet.

De tre værelser ligger side om side og har alle faste skabe. I nærheden af disse finder I badeværelset, der er indrettet med stilrene, grebsfrie Invita-elementer, og hvor der er separat bruseniche.

Huset ligger omtrent midt på grunden, og således trukket tilbage fra vejen via forhaven, og så I kan følge solen dagen igennem på de tre terrasser og i haven, hvor I også får et mindre redskabsskur.

I bosætter jer på en rolig vej, der alligevel ligger centralt i Hjørring og giver mulighed for, at I nemt kan nå hverdagens praktikaliteter. I kan spadsere til både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, mens fritiden tilgodeses med idrætshal og svømmehal i cykelafstand. Der er heller ikke langt til hverken bus, tog eller grønne områder.