Baldersvej 4, 9800 Hjørring

Velholdt villa i Hjørring

På en god placering nær hverdagens gøremål og skønne, grønne områder kan I nu overtage denne villa i Hjørring. Villaen præsenterer sig velholdt med hvid facade og en stor indkørsel. Indendørs er badeværelset fra 2016, ligesom de fleste vinduer udskiftedes samme år. Endvidere venter et køkken, to stuer, et værelse og et gæstetoilet. Kælderen gemmer på to disponible rum. Udendørs er en have med en dejlig terrasse. Velkommen indenfor på Baldersvej 4.

Det store opholdsrum udgør boligens centrum og er opdelt i tre forskellige zoner. De to stuer adskilles af en niveauinddeling med fire trin, mens overgangen til køkkenet markeres af en bred bue med en halvmur. I stuerne kan I indrette både spiseområde og sofahjørne, mens brændeovnen står for hyggen på kølige aftener. Det U-formede køkken fremstår tidløst med hvide fronter, der toppes af en gråmeleret bordplade. Etagen afrundes af et rummeligt værelse og et gæstetoilet. I kælderen venter to disponible rum, et viktualierum og badeværelset. Her finder I en bruseniche med regnbruser, grebsfrie, hvide skabe og mulighed for vaskemaskine og tørretumbler.

Med dør fra stuen får I adgang til den vældige træterrasse, der er vestvendt og med flot aftensol. Haven strækker sig på begge sider af huset og domineres af en græsplæne, samt enkelte træer. Baghaven er omkranset af en hæk, så I får fred og ro. Der er også både et udhus, et redskabsrum og et skur i vente.

Der er ikke langt fra adressen til busstoppestedet, og I kan spadsere til både daginstitution og indkøbsmuligheder. Indenfor kort rækkevidde finder I også masser af skøn natur og grønne områder, mens cyklen fører til Hjørring Sydøstskole, idrætshal og svømmehal. Pendler I, kan cyklen ligeledes føre til Hjørring Station, og foretrækker I bilen, er der heller ikke langt til motorvejen.