Bragesvej 5, 9800 Hjørring

Lækker og rummelig udsigtsvilla i Hjørring

På en lukket vej i Hjørring møder I denne skønne etplansvilla, som takket være den høje placering kan bryste sig af en formidabel udsigt. I stueplan får I hele 215 kvadratmeter, som fordeles på en dagligstue, en spisestue med åben forbindelse til køkkenet, et soveværelse med walk-in-closet, tre værelser, et bryggers og to badeværelser. Hertil kommer en mindre kælder og den pragtfulde have.

I bosætter jer på en fredfyldt og lukket villavej syd for Svanelunden og blot halvanden kilometer fra centrum og Hjørring Station. I får heller ikke langt til alle dagligdagens gøremål, og i gåafstand finder I pasningstilbud og det nærmeste busstoppested, mens indkøbene klares på en hurtig cykeltur. Der ligger tilmed flere skoler i nærheden, og endelig befinder I jer tæt på grønne arealer og skoven.

Den gule murstensvilla fra 1966 præsenterer sig indbydende udefra på den højt beliggende grund, der sørger for det fortrinlige vue. Villaen er forsynet med velholdte Velfac-vinduer, og så får I en muret garage for enden af indkørslen.

Rundturen inden døre begynder i den anseelige dagligstue, hvor sollyset strømmer ind fra syd gennem det brede vinduesparti. Her er der god plads til at indrette flere sofasektioner, og den indbyggede pejs midt i rummet sørger for en varm og hyggelig stemning. I forlængelse heraf ligger spisestuen, hvor langbordet kan dækkes, mens der er åben forbindelse til det flotte uno form-køkken i en tidløs stil.

Fra fordelingsgangen har I adgang til tre værelser, de to badeværelser med brus og ikke mindst det rummelige soveværelse med walk-in-closet, som efter behov kan opdeles til to værelser. Afslutningsvis får I et bryggers og en kælder med et værksted, et gæstetoilet og et disponibelt rum.

Sommeren bliver en fornøjelse i den skønne have med smukke blomsterbuske, udendørs opholdsmiljøer i alle verdenshjørner og både en fliseterrasse langs huset samt en overdækket terrasse, der begge er orienteret optimalt i forhold til solen. På matriklen finder I også en skøn gårdhave samt en muret garage/udhus.

Alt i alt for I skønne indendørs- og udendørsrammer, som egner sig fint til den pladskrævende familie.