Tåsingegade 12, 9800 Hjørring

Charmerende byhus på lukket vej nær Hjørring centrum

Søger I en velindrettet bolig med en central beliggenhed? Så skal I vende blikket mod dette charmerende byhus på en lukket vej nær Hjørring centrum. Her kan I glæde jer over en skøn nærhed til alle hverdagens gøremål og en hyggelig gårdhave. Velkommen til Tåsingegade 12.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning. Trumfkortet er den indretningsvenlige stue med en pæn lofthøjde og velplacerede vinduer, der sikrer et skønt lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning.

Køkkenet er udstyret med god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Oveni er der en praktisk spisekrog til de hurtige morgenmåltider. I det tilstødende rum kan I indrette jer med en spisestue, ligesom det også er muligt at anvende det som et værelse. Videre er der et gæstetoilet.

Førstesalen rummer tre værelser med mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Desuden har det ene værelse et indbygget skab med spejllåge, som på elegant vis får rummet til at virke større. Videre finder I et badeværelse med en bruseniche og et skråvindue, som trækker dagslyset ind. Tilmed er rummet udnyttet på bedste vis med en vaskemaskine og en tørretumbler. Endelig får I en kælder, som råder over fem disponible rum, hvoraf fire af dem har gulvvarme. Tilmed er her en pæn lofthøjde med spotlys.

Udenfor kan I se frem til en dejlig, nem gårdhave, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel.

Beliggenheden er pragtfuld med Hjørring Gymnasium, skole, indkøb og bus indenfor en radius af blot 600 meter. Ligeledes får I kort afstand til Metropol Shoppingcenter og gågaden, som har lækre spisesteder, spændende butikker og dagligvareindkøb. Afslutningsvis får I nem adgang til togstationen og motorvejen, hvorfra Aalborg kan nås på omtrent 35 minutter.

Kom og oplev boligen.