Kochsvej 9, 9800 Hjørring

Flot og velholdt patriciervilla - perfekt til 3. generationer under samme tag

Midt i Hjørring står denne flotte og velholdte patriciervilla klar til at danne rammerne om jeres hverdag. I kan se frem til 300 veludnyttede boligkvadratmeter, som fordeler sig i tre plan. Dertil kan I lægge en kælder på 48 m2, en rummelig garage med flere redskabsrum og en flot anlagt have. Prikken over i'et må være den fantastiske placering og udsigten til Christiansgave. Velkommen til.

Patriciervillaen blev opført i 1905 og den præsenterer sig på imponerende vis med hvidpudset facade, sort tegltag og sprossede vinduer. Villaen er indrettet med et væld af gode kvadratmeter til den pladskrævende familie, eller til jer, der ønsker en solid udlejningsejendom.

I stueplanet udfolder der sig to stuer en suite, et køkken med spiseplads, et gæstetoilet og et værelse med eget badeværelse. Hertil har I en hyggelig udestue, som forlænger sommeren. Fra entréen ledes I op til første sal, der byder på yderligere tre værelser og to stuer en suite samt et badeværelse. Endvidere er der et stort værelse og et disponibelt rum på andensalen.

Kælderen er indrettet med en separat lejlighed, I enten kan udleje eller benytte som eksempelvis teenageafdeling. Lejligheden har egen indgang og råder over en stue, et køkken, et badeværelse og et værelse.

Udenfor venter jer et ugeneret terrassemiljø mod syd med flisebelægning, hyggelige bede og tilmed et overdækket areal, så I kan sidde ude på selv de regnfulde sommerdage.

Med adresse på Kochsvej 9 bosætter I jer på en lukket vej med nærhed til Hjørring centrum, togafgangene fra Hjørring Station og hverdagens gøremål såsom daginstitution, indkøb og skole. Derudover er Svanelunden og Christiansgave oplagte steder til gode gåture.

Kontakt os for en fremvisning.