Ilbro Byvej 99, Ilbro, 9800 Hjørring

Velgjort villa med udfoldelsesmuligheder og flot udsigt til smuk sø

Find jer godt til rette i denne flotte villa, hvor en idyllisk beliggenhed syd for Hjørring følger med. I får fornøjelsen af et stort, velholdt hus, der råder over 195 veldisponerede etagemeter, og dertil hører et værksted samt en fantastisk have med orangeri. Glæd jer også til at få en smuk sø som genbo, ligesom åbne vidder, natur og landsbyidyl udgør de nære omgivelser.

Ilbro er et hyggeligt landsbymiljø akkurat syd for Hjørring. I bosætter jer således på landet, omend I får kort afstand til alle byens tilbud og børnefamiliens fornødenheder. Der er under ti minutter i bil til centrum af Hjørring, hvor butiksliv og spisesteder er til rådighed, og byen byder også på et væld af gode skoler, pasningstilbud og idrætsfaciliteter. Derudover når I hurtigt motorvejen.

På Ilbro Byvej 99 finder I jeres nye hus. Ejendommen tager godt imod jer med en velanlagt forhave og et flot indgangsparti. Inden døre fortsætter det nydelige udtryk med et indbydende interiør, som takket været en gennemrenovering i 2008 beriger jer med moderne faciliteter. Arkitektonisk skiller villaen sig også ud, og ved ankomst i entréen ses det eksempelvis i form af trapper, der fører til husets to forskudte etager.

Stueetagen rummer boligens primære opholdsmiljøer, og særligt i stuen er der rigeligt plads til at indrette hyggelige sektioner. Køkken-alrummet udgør et naturligt samlingssted, hvor der er rum til en spiseplads, og køkkenet fremstår pænt og tidløst. Det er også herfra, at I tilgår haven, mens stuen nyder godt af udsynet over søen.

Ydermere er der to store værelser og et badeværelse i øvre plan, og kældereetagen supplerer med et bryggers, et gæstetoilet, et depotrum og to disponible rum i boligstandard. Ude venter haven, som består af en fliseterrasse og en plan plæne omgivet af plankeværk og hæk.