Aldershøjvej 22, 9800 Hjørring

Velholdt villa med central beliggenhed

På Aldershøjvej 22 i Hjørring møder I denne gedigne og velholdte villa, der foruden en skøn beliggenhed også byder på en veldisponeret planløsning med to værelser, et badeværelse og et stort, åbent opholdsrum. Dertil hører en anvendelig kælder samt en solrig have med appetitvækkende beplantning og en smuk udsigt. Velkommen.

I bosætter jer yderst fordelagtigt i byen, og fra adressen kan I se frem til, at hverdagen let kommer til at gå op i en højere enhed. Nordvestskolen, pasningstilbud og indkøb finder I i gåafstand, og samtidig er I placeret hensigtsmæssigt i forhold til gågaden og rekreative arealer såsom Hjørring Bjerge. Endelig har I nem adgang til offentlig transport og motorvejsnettet.

Huset blev opført i 1960, og takket være et kvalitetsbetonet byggeri og løbende vedligehold kan I se frem til en gennemgående høj standard. Senest er der i 2007 tilsluttet fjernvarme og udskiftet sanitet på badeværelset. Udendørs råder I over en indkørsel med vendeplads, gæsteparkering, en carport og en garage i forlængelse.

Som I træder inden døre, oplever I en lys og indbydende bolig, der udfolder sig over 93 kvadratmeter. Hjemmet centrerer sig omkring det åbne opholdsmiljø, der udgøres af en hyggelig stue med velplejede fyrretræsgulve og et HTH-køkken med gaskomfur og ovn fra SMEG. Fra fordelingsgangen har I adgang til de to værelser samt brusebadeværelset med gulvvarme og bidet. I kælderen findes endvidere et vaskerum, et oplagt værksted og et disponibelt rum i fantastisk standard.

Foran opholdsmiljøet venter en sydvendt udestue, hvorfra I kan træde videre ud på de to terrasser, der egner sig til udespisning. Grundens høje placering gør det tilmed muligt at se Rubjerg Knude Fyrtårn, og foruden en overskuelig græsplæne byder haven på et blommetræ, adskillige bærbuske og et velduftende syrentræ.

Kontakt os for en fremvisning.