Norgesvej 19, 9800 Hjørring

Renoveret villa med dejligt havemiljø centralt i Hjørring

Med adresse på Norgesvej 19 centralt i Hjørring kan I se frem til at bo i en renoveret villa under 400 meter fra skolen og lige ud til et grønt areal. Boligen har en god og anvendelig kælder samt et hyggeligt havemiljø med en hævet træterrasse, mens der er plads til hobbyen i garagen. Velkommen til.

Omkring 2018 er der foretaget forbedringer af ejendommen, som fik skiftet tag samt opdateret badeværelset i kælderen, hvor også vinduerne blev udskiftet. Derudover blev garagen isoleret og moderniseret, og man lagde belægning i indkørslen, for bare at nævne nogle af højdepunkterne.

I mødes af et flot hjem med Troldtekt-lofter og trægulve flere steder samt skønne lysindfald gennem velplacerede vinduer, hvilket understreger den dejlige atmosfære. I stueplan er et lyst køkken opstillet med plads til en spisekrog og dør til terrassen. En fin gang forbinder køkkenet med stuen, der tilgås gennem franske døre. Herinde strømmer sollyset ind gennem de sydvendte vinduer, og bemærk, der er plads til både sofaen og middagsbordet. Videre ovenpå venter to værelser og et badeværelse med brus. Til sidst skal I se kælderen med et fint badeværelse, der har synlige loftsbjælker, vindue til udluftning og plads til vaskefaciliteter i ergonomisk højde. Yderligere har underetagen to disponible rum og egen indgang.

Haven er nem at holde med træterrasse og græsplæne, mens I fortil har et større fliseareal samt garagen med elport og værksted.

På cykel kan I finde vej til Hjørring centrum, der bugner af butikker og spisesteder. Under 500 meter fra huset har I nærmeste dagligvarebutik, ligesom der er korte afstande til pasningstilbud, skole og fritidsaktiviteter, blandt andet i Vandhuset Hjørring. Bussen stopper under 100 meter fra ejendommen, og stationen nås efter omtrent halvanden kilometer. Som bonus er der flere rekreative områder, tennisbane og legeplads nær jer.