Erantisvej 15, Højene, 9800 Hjørring

Dejlig villa på attraktiv beliggenhed i Højene

Masser af kvadratmeter, mange værelser, en dejlig have med et lækkert terrassemiljø og et uudnyttet loftrum er, hvad der venter jer her på Erantisvej 15 i Højene. Kort fortalt er denne villa perfekt til børnefamilien, da I er placeret tæt på gode indkøbsmuligheder, den lokale bager, skole, børnehave og spændende fritidsfaciliteter. Villaen har desuden fået nyt eternittag i 2020, og i samme ombæring blev loftet grundigt efterisoleret. Den gode planløsning og beliggenhed får hverdagslivet til at glide super nemt. Velkommen til.

Ejendommen præsenterer sig med et flot facade og en carport. Herfra kan I træde indenfor i jeres kommende hjem, hvor der venter et dejligt køkken-alrum med et velindrettet og rummeligt køkken fra JKE. Det er hvidt og byder desuden på en fornuftig mængde skabs- og skuffeplads. I åben forbindelse hertil kan I placere langbordet, hvor brændeovnen ved døren bidrager med en stemningsfuld atmosfære sammen med lysindfaldet fra vinduespartierne ud mod haven. Alrummet er altså dedikeret til familien, og det er også her, I automatisk vil samles efter en lang dag. Fra køkkenet er der adgang til to værelser, der egner sig fint som børneafdeling, og i forlængelse af stuen finder I forældreafsnittet. Et praktisk bryggers bliver I også forkælet med, og badeværelset sørger for både badekar og separat bruseniche.

Haven bliver et aktiv i de varme sommermåneder sammen med det lækre, overdækkede terrassemiljø. Et anvendeligt redskabsrum følger også med i købet.

Den populære beliggenhed gør sig gældende ved de korte afstande I får til både skole, pasningstilbud, indkøb og fritidsaktiviteter. Faktisk er alt i en radius af én kilometer.

Bemærk: Der kan forholdsvis nemt etableres et 4. værelse i den ekstra stue!