Græsmarken 1, Hæstrup, 9800 Hjørring

Etplansvilla med rolig beliggenhed i Harken

Velplaceret på en dejlig hjørnegrund i Harken udbydes nu denne skønne villa. Her får I et velholdt hjem med tre værelser og en rummelig stue i delvis åben forbindelse med et charmerende køkken. Derudover kan I se frem til en fin beliggenhed med gåafstand til Harken-Hallen, daginstitutionen, bus og legeplads.

Villaen fordeler 129 kvadratmeter i ét plan. Kernen i boligen udgøres af opholdsmiljøer, hvor køkkenet og stuen blot adskilles af en hvælving. Med sine hvide fyldningsfronter og vitrinelåger emmer køkkenet af tidløst design, og en spisekrog kan oplagt etableres ved halvmuren. Inde i stuen får dagslyset frit spil gennem de store vinduespartier, mens brændeovnen, der er placeret midt for rummet, spreder hygge og varme. Tilstødende køkkenet er der desuden bryggerset med egen indgang.

De tre gode værelser er placeret samlet i en afdeling for sig, hvor I også finder husets badeværelse med badekar.

Fortil har I en nydelig flisebelagt indkørsel med en carport, ligesom I også får glæde af en garage med et tilknyttet redskabsskur. Rundt om ejendommen udfolder en flot have sig, der hovedsageligt består af en vedligeholdelsesnem græsplæne og et sydvestvendt terrasseområde med delvist overdækning.

Fra den rolige vej har I sportsfaciliteter, pasningstilbud og busstoppested inden for en radius af omkring én kilometer. Køreturen til Hjørring kan tilbagelægges på ti minutter, hvor der venter jer flere indkøbsmuligheder og skoler. Endelig kan motorvejen tilgås på bare fem minutter i bil.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor til en fremvisning af dette skønne hus. Kontakt os allerede i dag.