Skagensvej 38, Tversted, 9881 Bindslev

Villa med mange muligheder i Vester Tversted

I Vester Tversted møder I denne rummelige villa, som I nu kan blive de næste ejere af. Boligen er på nuværende tidspunkt indrettet med tre lejligheder, som tidligere har været benyttet til udlejning via bookingsider, der årligt sikrede en indtjening på cirka 80.000-85.000 kroner. I kan vælge at købe ejendommen til dette formål, eller måske I vil bygge om og skabe jeres kommende base for familien.

Boligen præsenterer sig med hvidmalet facade, der komplementeres af hvide vinduesrammer og døre samt sort tegltag. Ved ankomst er der rig mulighed for at parkere bilen i gården, inden I bevæger jer indenfor, hvor 202 m2 byder jer velkommen. Den første af lejlighederne breder sig over ét plan og rummer køkken-alrum, stue, et værelse og et badeværelse. Et praktisk bryggers med adgang til teknikrummet leder jer til den anden lejlighed, der råder over halvandet plan. Her kan I glæde jer over køkken og stue samlet i ét rum i stueplan, mens to trapper fører jer ovenpå, hvor I til den ene side finder et værelse og på modsatte side et disponibelt rum. Endelig er den sidste lejlighed placeret på førstesalen af den første lejlighed, og her er der et værelse, et badeværelse og en dejlig stue med køkken, hvorfra I kan åbne op til en solrig altan.

Udenfor får I fornøjelsen af en rummelig matrikel på hele 1,5 hektar, der er prydet af vekslende beplantning. Her er etableret flere hyggekroge med havemøbler, hvor I ugeneret kan opholde jer og beskue de smukke omgivelser med høje træer, som omkranser jer.

Afslutningsvis er området præget af naturrige arealer, og på cyklen kommer I nemt til Tversted Strand. I kan også hurtigt komme til daginstitution, mens indkøb og skole er placeret i en radius af cirka seks kilometer.