Jerupvej 315, Mosbjerg, 9870 Sindal

Idyllisk landejendom med 1,5 hektar jord

Ankomsten til denne landejendom sker ad en rolig, blind grusvej, der ligger omgivet af vidtstrakte marklandskaber, hvilket emmer af fred og ro. Stuehuset på 178 kvadratmeter er placeret på en stor, idyllisk grund med egen sø, flere udbygninger samt et 1,5 hektar jordtilliggende, så her er masser af plads til at udfolde sig på.

I bosætter jer i skønne landomgivelser med åbne vidder, så langt øjet rækker. Samtidig er der kun få kilometer til Sindal, ligesom fem minutters bilkørsel leder jer til Mosbjerg med en god friskole og en dagligvarebutik, så I går ikke på kompromis med nærheden til hverdagens behov.

Til ejendommen hører en multianvendelig udbygning med en dobbeltgarage med to elporte, et godt værksted samt et depotrum og et fyrrum med et træpillefyr fra 2007. Ydermere finder I et maskinhus med stålplader på 140 kvadratmeter. Endelig er det nemt at opføre et par folde på de 1,5 hektar jord, hvis I ønsker at udleve drømmen om hestehold.

Stuehuset er opført i 1902, og det fremtræder utrolig velholdt med blandt andet nye lofter i hele underetagen fra 2013. De to stuer må siges at tage titlen som husets hjerterum. Den rummelige dagligstue brillerer med et flot, lyst askeparketgulv, en stemningsgivende brændeovn og udgang til den sydvendte terrasse, mens udestuen kalder på hyggelige, lune stunder. En hvælving leder jer til køkkenet, der er stilrent udført med hvide fyldningslåger samt en spiseplads. Etagen råder endvidere over to værelser, et badeværelse og et toilet. På førstesalen venter jer endnu en stue med brændeovn, et værelse samt et uudnyttet loftsrum.

Udendørs får I fornøjelsen af en dejlig, lukket gårdsplads med flotte belægninger samt en eventyrlig have med smukt opvoksede træer og buske, der skaber et enestående udemiljø.

Ring for en fremvisning!