Korshøjvænget 32, Bjergby, 9800 Hjørring

Stor og moderne kvalitetsvilla i Bjergby

Nu har I mulighed for at tilegne jer denne stilfulde og moderne villa i attraktive Bjergby. Villaen er placeret i et hyggeligt og børnevenligt område for enden af en lukket villavej. Fra adressen er der kort afstand til både skole, daginstitution, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. I Bjergby er der et levende og aktivt foreningsliv. Fra adressen er der kort afstand til motorvejen og Aalborg kan nås på 30 minutter og Hjørring by på 8 minutter.

Villaen er fra 2012 og er indrette med lyse rammer til den moderne børnefamilie, som drømmer om en funktionel bolig hvor både komfort og materialevalg er i topklasse og vedligeholdelse er minimalt.

Boligens kvadratmeter fordeler sig på halvandenplan i den 229 kvm store villa, som er med gulvvarme overalt i boligen samt garagen. Familiens naturlige samlingspunkt er det lyse køkken/alrum, hvorfra der er udgang til den dejlige fliseterrasse. Rummet åbner gennem de franske døre på til en indbydende stue med brændeovn. Etagen afrundes af et værelse, et lyst badeværelse, vinrum og et funktionelt bryggers, hvorfra der er direkte adgang til garagen. På 1.salen findes endnu en stue, hvorfra der er adgang til de tre indretningsvenlige værelser - hvoraf det ene er indrettet med walk-in-closet og badeværelset med dobbeltvask og både brus og badekar.
Ude venter en stor, velanlagt have, hvor der er plads til at boltre sig. Til matriklen høre desuden en flot dobbeltgarage fra 2017 med gode anvendelsesmuligheder og fine redskabsrum.

Som en ekstra bonus er der jordvarme og Nilan ventilationsanlæg, som sikker et sundt indeklima.


Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.