Klokagervej 77, 9800 Hjørring

Nydeligt byhus til fortsat istandsættelse i Hjørring

På Klokagervej 77 centralt i Hjørring ligger denne nydelige villa, der kan bryste sig af en særdeles attraktiv beliggenhed tæt på hverdagens gøremål samt en veldisponeret planløsning med separat voksen- og børneafdeling. Velkommen.

I løbet af perioden 2018-2020 er huset undergået en omfattende renoveringsproces, der endnu ikke er tilendebragt. Det er således muligt at sætte sit eget præg på stedet, omend der allerede er taget hånd om mangt og meget. Det kan eksempelvis anføres, at der er udført isoleringsarbejde, indsat nye vinduer, installeret et nyt Epoq-køkken i sort højglas med tilhørende kompositbordplade og arrangeret en ny trappe til det ene førstesalsafsnit. Ligeledes er alle el-installationer nye, hvilket også gælder kloakeringen, som i samme ombæring blev forbedret til det kommende tostrengssystem. I hele underetagen er der indlagt gulvvarme.

Boligens samlede 197 kvadratmeter indledes af en entré, der tillige fungerer som bryggers, og på venstre hånd ses et værelse og et badeværelse, og på højre hånd tilgås det markante opholdsrum, hvor køkken, alrum og dagligstue er placeret i åben forbindelse. I kraft af rummets størrelse er der flere indretningsmuligheder, og som en forrygende detalje er der via glaslågen i gulvet adgang til kælderen, der står i rå mursten. De to separate overetager indeholder hver to værelser og et badeværelse.

Haven er nem og overskuelig at holde, da den foruden gården hovedsageligt består af en hækomkranset græsplæne. Umiddelbart foran stuen er der opført en skøn, overdækket terrasse, og på matriklen er der videre en dobbeltcarport, som får følgeskab af to parkeringspladser på gaden.

I bosætter jer yderst fordelagtigt i byen, og inden for en radius af omtrent én kilometer kan I tilgå skole, pasningstilbud og indkøb. Tilsvarende er afstanden til specialbutikker, grønne områder såsom Svanelunden og Hjørring Station ganske begrænset.

Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.