Åstrupvej 589, Sdr. Harritslev, 9800 Hjørring

Charmerende murermestervilla tæt ved Hjørring

Ikke langt fra Hjørring i naturskønne omgivelser ligger denne yderst charmerende murermestervilla, der fremstår meget flot og velvedligeholdt. Her får I kig ud til åbne marker og en solrig have med lækre terrassepartier. Indenfor venter et velindrettet hjem med to værelser, en stor stue med brændeovn og et hyggeligt køkken-alrum.

Med denne adresse flytter I til rolige og ugenerede omgivelser med et skønt vue til det omkringliggende landskab, særligt fra første sal. Inden for fem kilometer finder I alt, hvad der er behov for i ugens løb såsom Friskolen for Hundelev og Omegn, daginstitution og indkøbsmuligheder. Skal der handles stort ind, kan I køre til Hjørring på omkring ti minutter i bil, mens motorvejen også hurtig kan tilgås.

Ejendommen er opført af “Murer Jens” tilbage i 1926, og han var en forudseende og dygtig murer, som byggede dette gedigne hus til ham selv og hans familie. I dag er det tydeligt at se, at der er kræset om detaljerne, og at der er passet godt på inventaret gennem tiden. Lyset strømmer uhindret ind gennem vinduespartier og karnappen i stuen, hvor brændeovnen kan varme ekstra på kølige aftener. Franske døre leder ind til det atmosfæriske køkken med skakternet gulv, integreret gasblus, masser af opbevaringsplads og mulighed for at placere et spisebord i den ene del.

Fra alrummet kan I træde ud i en indbydende udestue, mens der i forlængelse af køkkenet er et bryggers. Etagen afrundes med en baggang og et gæstebadeværelse, mens første sal er indrettet med et værelse, et soveværelse og et badeværelse foruden en lille stue eller kontorlounge.

Gennem de lune måneder kan I sole jer på de herlige terrasser i den fin anlagte have. Til boligen hører også et godt udhus samt en rummelig dobbeltgarage.

Er I fristet? Få en fremvisning.