Rakkebyvej 237, Rakkeby, 9800 Hjørring

Veldisponeret etplansvilla i Rakkeby

Drømmer I om en tilværelse i trygge rammer i et aktivt og velfungerende bysamfund? Så vend blikket mod denne veldisponerede etplansvilla i Rakkeby, der er klar til at slå dørene op for nye ejere. Prikken over i’et er den korte afstand til Hjørring og Vrå, der byder på alt fra caféer til shopping. Velkommen til.

Huset er opført i 1973 og breder sig over 140 kvadratmeter, som løbende er vedligeholdt med blandt andet renovering af bryggerset og opsætning af et Velux-pillefyr i 2013. Særligt for hjemmet er også det skønne lysindfald, der bidrager til en indbydende atmosfære over det hele. Hvis I ønsker det, er det endda muligt at ændre på ruminddelingen. Rundturen starter i køkkenet, der udstråler en tidløs elegance med hvide fronter og gængse hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der adgang til en forstue, hvorfra I kan fortsætte videre ind i dagligstuen, der imponerer med en fin udsigt til den grønne mark bag huset, og en havedør, som fører jer direkte udenfor. Dagligstuen er rummelig, så her kan snildt opstilles både et spisebord og en komfortabel sofa.

Boligen har tre værelser, hvoraf to er indrettet med indbyggede skabe. Dertil kommer et dejligt badeværelse med gulvvarme, og slutteligt er her et toilet og et bryggers med plads til vaskefaciliteter.

Haven folder sig ud på den 1.172 kvadratmeter store grund med drivhus og en legevenlig græsplæne, delvist afskærmet af en hæk, mens trumfkortet er den sydvendte terrasse, der vender ud mod åbne vidder. Til matriklen hører desuden en dobbeltgarage (hvoraf halvdelen blev isoleret i 2013), der fik nye elektriske porte i 2019.


I byen er der et utroligt godt sammenhold, hvilket skaber et rart nærmiljø, hvorfra skolebussen fragter børnene til skole. I finder også alle hverdagens nødvendigheder som daginstitution og indkøb i en radius af lidt over seks kilometer.

Kontakt os for en fremvisning!