Højstrupvej 20, 9750 Østervrå

Flot landejendom med stor isoleret udbygning og mulighed for hestehold

Mellem Sæby og Østervrå udfolder denne flotte landejendom sig med perfekte rammer til den pladskrævende familie og den selvstændige håndværker. I bosætter jer i en gennemrenoveret villa med seks værelser, og på den 6.023 m2 grund har I en isoleret udbygning på 264 m2 med flere anvendelsesformål og mulighed for hestehold.

Den naturelskende familie vil stortrives i disse landlige omgivelser med et smukt, kuperet og spændende terræn. Herfra kan I nyde den utrolige udsigt fra en ugeneret beliggenhed, hvor I stadig har let adgang til indkøb, rideskole, institution og skole, som den forbikørende bus fører til.

Udbygningen fra 2012 råder over et værksted, en garage, en stald og et disponibelt rum foruden et redskabsrum og fyrrum med bad. Dertil får I et 140 m2 loftrum på 1. salen, som er helt perfekt til opbevaring. Udenfor har I glæde af et nyt shelter med bålplads fra 2019, og så ligger der ligeledes et orangeri på 24 m2 i haven.

I 2015 fik det gennemmoderniserede stuehus nyt tag og en fin tilbygning på 40 m2, mens alle gulve i stueplanet er udskiftet. Desuden er der jordvarmeanlæg og gulvvarme i hele underetagen. Den moderne ejendom emmer af sjæl med hvide gipslofter med stuk og Svane-elementer i bryggers, badeværelse og køkken, så der er en rød tråd i den tidløse indretning.

Hjertet er køkken-alrummet med plads til det aflange spisebord, og så kommer vinkelkøkkenet rigtigt til sin ret. Fronterne er grå på skabe og skuffer, og køkkenøen toppes af en hvid stenbordplade. Hertil kommer en kogezone, der både er keramisk og med induktion. Fra alrummet kan I også tilgå en sydvendt terrasse, mens køkkenet har et bryggers i forlængelse. Herfra er der dør til et lækkert badeværelse med spabad og bruseniche afskærmet af glasbyggesten. Stueplanet afrundes af en dejlig, indretningsvenlig stue. På første sal leder gangen til et gæstetoilet og fem værelser, hvoraf de tre har hems.