Skælrodvej 9, Højene, 9800 Hjørring

Stor etplansvilla med fem værelser i attraktive Højene

Børnefamilien får skønne vilkår i denne store etplansvilla, der har en optimal grundplan med fem værelser, to badeværelser og et indbydende opholdsmiljø. Beliggenheden i det attraktive Højene er også værd at bemærke, da I har let adgang til alle hverdagens bekvemmeligheder.

I bosætter jer for enden af lukket vej med ingen naboer eller andet rundt omkring, hvorfor adressen er særdeles stille. Cykelstien fører til og fra skole, og så er der ikke langt til indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og regionaltoget. Ligeledes ligger golfbanen tæt på, og området huser også en bager.

Ejendommen præsenterer sig nydeligt med røde mursten, som matcher til det sorte tag - begge elementer går igen på læmuren på det vidunderlige terrasseparti, som sammen med anden stenbelægning smyger sig om hjemmet. Haven er fint anlagt med få bede og græsplæne.

Inden døre venter et lunt hjem, der har et lille varmeforbrug. Ét af samlingsstederne vil være den dejlige stue med gulvvarme og et herligt lysindfald takket være de mange vinduespartier og terrassedøren. I det ene hjørne står en brændeovn, som kan sprede hygge på mørke aftener. Fra stuen kan I tilgå en ideel børneafdeling, som byder på tre gode værelser - alle med hems, terrasseudgang og gulvvarme. Sidstnævnte har I også glæde af i det elegante badeværelse.

Modsatte ende af hjemmet råder over et større køkken-alrum med dobbelte døre ind til stuen, og i indhakket har I rum til at placere et spisebord. Selve vinkelkøkkenet toner klassisk, og i forlængelse heraf finder I et bryggers med egen indgang og plads til at montere en vaskesøjle. Som det sidste mangler I at se endnu et badeværelse og yderligere to værelser, som både kan arrangeres til forældreafdeling og som kontor, alt efter behov.

Har I behov for flere oplysninger? Ring allerede i dag for at få en fremvisning.