Sakstrupvej 34, Bjergby, 9800 Hjørring

Familievenlig villa med solrig have i Bjergby

Byttes evt. med mindre hus i Højene!

På Sakstrupvej 34 i hyggelige Bjergby finder I denne fantastiske villa fra 2008 på 243 kvadratmeter med en fortræffelig rumfordeling, der vil passe perfekt til den moderne storfamilie.

Ejendommen emmer af charmerende elegance med det sortglaserede tegltag og træbeklædningen, der i 2016 blev frisket op med maling. I samme ombæring blev pillefyret nedlagt og erstattet af en luft-til-vand-varmepumpe.

Hjemmets funktionelle indretning giver jer i den ene del af villaen en integreret garage, et bryggers, et toilet, flere depotrum og et multirum, hvor I snildt vil kunne installere teenageren, for hele underetagen har nemlig gulvvarme - endda også garagen.

I den anden del af villaen møder I en lys stue og et moderne køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse. Her får I plads til både sofahjørne og spisesektion, mens det æstetiske sildebensparketgulv og lysindfaldet fra vinduerne samt Troldtekt-loftet skaber en helt særlig atmosfære og en fremragende akustik. Alrummet prydes af et stilrent køkken, hvis sorte fronter står i flot kontrast til den lyse granitbordplade, og de integrerede hårde hvidevarer tæller blandt andet en induktionskogezone i kogeøen. Tilstødende opholdsmiljøet ligger to gode værelser, og disse deles om et badeværelse med hjørnebadekar og bruseniche.

Førstesalen råder over et oplagt børneafsnit med tre reelle værelser, en stue og et dejligt badeværelse med gulvvarme og to håndvaske.

Udendørs får I fornøjelsen af en velanlagt have med græsplæne, en indbydende gårdsplads og en solrig, sydvestvendt træterrasse med udsigt til marker og skov.

I bosætter jer i et aktivt lokalsamfund, hvor alle hverdagens fornødenheder i form af skole, daginstitutioner, idrætshal, rideskole og indkøb findes inden for overskuelig rækkevidde. Rundt om i landskabet er der skønne, grønne områder, og for pendleren er det værd at nævne at motorvejen er lettilgængelig.

Alt i alt en yderst familievenlig bolig med en skøn beliggenhed i Bjergby.