Virkelyst 26, 9800 Hjørring

Indflytningsklar og veldisponeret villa i hjertet af Hjørring

Velkommen på Virkelyst 26 i Hjørring – her finder I en fuldkommen indflytningsklar villa med elegante rammer og en eminent planløsning, der passer perfekt til den moderne børnefamilie.

I kommer til at bo i hjertet af byen med kort gåafstand til alt, hvad I får behov for i hverdagen. Her er indkøb, skole, svømmehal, daginstitution og togstation inden for en radius af mindre end halvande kilometer, mens centrums summende liv også er lige om hjørnet.

På adressen fremtoner en høj villa med en hvidmalet murstensfacade, der fornemt kontrasteres af et sort glaseret tag og mørke vinduesrammer i træ/alu. I bunden af haven ligger endvidere en fantastisk dobbeltgarage, med værksted i enden, der er udført i samme stil som huset med flere anvendelsesmuligheder. Udearealet er ideelt til familiens yngste med fliser og græsplæne, der giver god plads til leg og boldspil – alt imens I nyder en kølig drink på den store terrasse mod sydvest.

Ejendommen er istandsat fra top til tå i 2013, hvorfor I indenfor mødes af et indbydende hjem med sans for detaljen. I kan samles i stueetagens imponerende køkken-alrum, som åbent forenes med stuen. Her sætter trægulve en behagelig atmosfære, der får kant fra det sorte Kvik-køkken, som på fineste vis balancerer funktionalitet og æstetik. Elementerne toppes af en hvid Corian-bordplade, mens kvaliteten fuldendes af to ovne i ergonomisk arbejdshøjde samt induktionskogeplade.

Stueplanet afrundes af et værelse og et gæstetoilet, mens I på førstesalen får glæde af yderligere tre værelser – det ene med en indbygget skabsvæg bag spejlskydelåger. Her er også et lækkert badeværelse med glasafskærmet bruseniche og badekar.

Endelig kan I glæde jer over kælderen, der rummer et multirum, to disponible rum samt et bryggers, ligeledes udført med samme Kvik-elementer som køkken, toilet og bad for en gennemført rød tråd.

Er det jer, der skal bo her?