Hjertegræsvej 7, Højene, 9800 Hjørring

Flot moderniseret og indflytningsklar etplansvilla i Højene

Nu har I muligheden for at erhverve jer denne gennemmoderniserede etplansvilla, som findes i det attraktive kvarter Højene i Hjørring. Ejendommen byder på en utrolig god planløsning, der tilgodeser børnefamiliens behov, mens I udenfor får glæde af en skøn grund og velanlagt have.

Det store, lækre opholdsrum udgør midten og kernen af huset. Her integreres køkken-alrummet og stuen fuldt ud, hvilket skaber et socialt og indbydende familiemiljø. Svane-køkkenet præsenterer sig utrolig flot og moderne med grebsfri fronter, kogeø samt praktisk loftspots, der bidrager til et godt arbejdslys. Alrummet arrangeres let med et hyggeligt spiseafsnit, hvorimod stuen har fint plads til en komfortabel sofa. Endvidere giver de brede vinduespartier et dejlig lysindfald, og om sommeren nyder I godt af, at der er direkte udgang til haven.

I den ene ende af huset findes to pæne værelser og et badværelse, mens de resterende to værelser, et badeværelse samt bryggers med egen indgang ligger i den modsatte ende. Det er værd at fremhæve, at det store badeværelse har fået fuld gas med armaturer fra Vola.

Udenfor venter jer en utrolig dejlig, sydvendt have, som er nem at vedligeholde. Derudover kan I se frem til en fliseterrasse, hvor det er oplagt at placere havemøblerne. Til boligen hører desuden stor dobbeltcarport og et isoleret udhus.

Med adresse på Hjertegræsvej 7 kommer I til at bo på trygt på en lukket vej i et børnevenligt kvarter. Herfra har I kort afstand til pasningstilbud, skole, en sportshal, indkøb samt offentlig transport i form af bus og Vellingshøj Station med togforbindelse mod Hjørring og Hirtshals. Endelig har I blot få minutters kørsel til en golfklub.

Alt i alt herligt hjem til familien.