Løkkensvej 302, 9800 Hjørring

Ejendom med 2 boliger, perfekt som brugerejendom til bilhandler, håndværker mm.

Kunne du tænke dig en synlig adresse med stor reklameværdi?
Adressen bliver set hver dag af mange forbikørende. Så ønsker du at sælge noget eller skaffe arbejde.. så kan det gøres fra denne adresse. Med de mange passerende biler hver dag, så er der mulighed for "Gratis reklame". Hvilket giver salg eller arbejde.

På denne måde er ejendommen en bruger-ejendom som du bor i og driver din virksomhed. Til privat boligen er der 40m2 kontor med egen indgang. Mod facaden ved vejen er der ca 1000m2 grusbelagt plads og bag hallen findes ca 450m2 asfalteret plads, hvor der tidligere har
været opsat en telthal. Du kan samtidig få en lejeindtægt fra bolig 2, som gør du betaler forholdsvis lidt, for selv at være i ejendommen.

Mulighed for god lejeindtægt:
Hvis du ønsker at investerer og få et afkast, så kan denne ejendom bruges som udlejningsejendom.

Du kan leje 4 eksisterende lejemål ud, endvidere ligger der en mulighed for mere lejeindtægt ved inddragelse og udnyttelse af loftrummet på 90m2 som endnu ikke er udnyttet.

Bygningssættet:
Hovedbygningen er oprindeligt opført som en skole og består i dag af 2 gode boliger. Den største af boligerne er på 163 kvm er indrettet med god entré/bryggers, flot og velindrettet køkken med sorte elementer, stor stue med dejligt lysindfald, 3 værelser samt velindrettet badeværelse med bruseniche. Fra denne bolig er der adgang til stort loftværelse, der ligeledes har udvendig adgang og således kan fungerer som kontor eller salgslokale. Herudover er hovedbygningen indrettet med en lejlighed på 88 kvm, der byder på dejligt køkken/alrum, godt badeværelse med bruseniche, opholdsstue, gennemgangsværelse samt værelse.

Endvidere praktisk og multidanvendelig hal på 164 kvm samt lager/salgslokale på 64 kvm.