Kingosvej 7, 9800 Hjørring

Velholdt og indflytningsklar villa nær Hjørring Bjerge

Få min gang fra Hjørring Bjerge og i gåafstand til Hjørring Centrum ligger denne super velholdte villa med en anderledes og spændende indretning, der tilbyder gode kvadratmeter til børnefamilien. Blandt andet kan I se frem til to badeværelser, store værelser og skønne stuer med et vidunderligt lysindfald, for ikke at tale om de herlige terrassepartier til solskinstimerne.

Adressen er placeret tæt ved Hjørring Bjerge, der har et rigt dyreliv, og fra det højeste punkt, Bellevue, kan I nyde en flot udsigt over byen. Fra den stille og rolige vej er der gåafstand til daginstitution, indkøb og ikke meget længere til skole, mens I efter ti minutters gang kan stå i centrum.

Ejendommen i halvandet plan er oprindelig opført i 1870 og emmer stadig af masser af sjæl trods løbende moderniseringer, blandt andet fra 2009-2019, hvor alt er renoveret. På matriklen møder I desuden et lille værksted og et hobbyrum, og så har I glæde af en hyggelig baggård til afslappende stunder.

Inden døre er den første foranstaltning gulvvarmen i hele stueplan. Hertil kommer den indbydende atmosfære, der især kommer til udtryk i stuen på nederste etage, takket være et væld af Velux-ovenlysvinduer, som lyset strømmer ind gennem. Stuens kvadratmeter er lette at indrette med både et aflangt spisebord samt et behageligt sofaarrangement.

Franske døre leder direkte til vinkelkøkkenet fra HTH med fronter af laminatkirsebær i samspil med en grå bordplade, hvori den glaskeramiske kogezone med gasblus er integreret - herude kan I også have en spisesektion.

Stueplanet byder ligeledes på to værelser og samme antal badeværelser henholdsvis med vaskefaciliteter og hjørnebadekar foruden brusenicher. Baggangens spindeltrappe fører jer til førstesalen, hvor endnu en stue venter sammen med et værelse i den ene ende.

Vil I vide mere? Kontakt os for at få en fremvisning.