Sivsangervej 4, 9800 Hjørring

Rummelig villa med 276 kvm i alt beliggende på en lukket vej

Søger I en bolig med plads til hele familien? Så følg med her. Med nøgleord som praktisk indretning, fire værelser og en legevenlig have får familielivet skønne rammer i denne rummelige villa. Det er også værd at fremhæve beliggenheden nær grønne områder i Hjørring.

På en lukket vej møder I ejendommen fra 1973, hvis gule murstensfacade komplementeres af et mørk tag. Tilknyttet matriklen er også en carport.
Indenfor fordeler kvadratmeterne sig over ét plan, mens kælderen byder på et vaskerum, sauna og toilet. Hernede er der også et hobbyrum, to værksteder og to disponible rum - ideelt som behandlerrum eller teenageafdeling.

I stueetagen bydes I velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en fin planløsning uden spildplads. Indenfor venter et oplagt voksensoveværelse med et praktisk skab med spejllåger, der på elegant vis får rummet til at virke større.
De tre øvrige værelser har mange muligheder - hvad enten I drømmer om børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endvidere er der et gæstetoilet og et badeværelse med bruseniche.

Køkkenet fremstår let med hvide elementer, mens bordpladerne giver rummet dybde. Oveni er det udstyret med gængse hvidevarer og rigelig skabsplads, så I nemt kan finde køkkengrejet frem til de kulinariske udfoldelser.

Husets trumfkort er den indretningsvenlige stue, hvor det er helt oplagt at dække op med dug og bestik i den ene ende samt placere en sofagruppe i den anden. Herfra er der direkte udgang til en overdækket fliseterrasse og en dejlig have, som bliver et naturligt omdrejningspunkt i sommerhalvåret.

Når hverdagen melder sin ankomst, finder I indkøb, daginstitution og skov inden for en radius af omkring halvanden kilometer, mens skole og sportsfaciliteter er en kort cykeltur væk. Der er også adgang til bus, togstation og motorvej, hvis I skal videre ud i landet.

Kom og oplev boligen!