Skovfyrvej 17, Tornby, 9850 Hirtshals

Fantastisk etplansvilla i Tornby til den pladskrævende familie

Denne lækre etplansvilla ligger placeret i Tornby og breder sig over 197 kvadratmeter med fantastiske detaljer. Her er en ideel bolig til den pladskrævende familie, der samtidig drømmer om en unik planløsning og en forrygende beliggenhed midt i naturens vidder.

Murstensvillaen fremstår velholdt med nye døre og vinduer med trelags-termoruder fra 2016. I kan tilgå huset gennem den dobbelte, integrerede carport, hvorfra I får adgang til baggangen, et gæstetoilet og et depot. I kan også gå direkte ind i bryggerset eller vælge hoveddøren, som byder jer velkommen i entréen.

Uanset hvilken indgang I vælger, mødes I af et spændende hjem, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Det mageløse køkken-alrum lyses op af et lækkert ovenlysvindue fra 2018, der om aftenen giver kig til stjernerne. Her er desuden en brændeovn, som tilfører en knitrende varme til rummet. Selve køkkenet udstråler en moderne æstetik med en halvrund kogeø med granitbordplade og et amerikanerkøleskab fra 2018, hvor I kan tappe vand, isterninger og knust is. Alrummet kan nemt indrettes med et langt plankebord, og herfra er der åben forbindelse til en hyggelig, nedsænket stue med udsigt over haven.

Derudover inkluderer hjemmet to badeværelser med gulvvarme samt fire gode værelser, hvoraf det ene har loft til kip. Mellem to af værelserne ligger en fordelingsgang med integreret skabsvæg, og derudover er her et stort multirum.

Udenfor finder I en ugeneret, vestvendt terrasse, hvorfra Vesterhavets brusen kan høres. Desuden er her den dejlig nem have med få bede, lidt buske og en græsplæne.

Tornby er en by i vækst med fantastiske naturomgivelser. Klitplantagen, som ligger få skridt fra adressen, indbyder til mountainbike, løb eller gåture, og trygge stisystemer fører jer på ingen tid til både sportshal, skole og daginstitution.

Ring for en fremvisning.