Krageklovej 7, Højene, 9800 Hjørring

Flot familievilla i attraktive Højene

Velkommen til Krageklovej 7 i Højene – her venter en velindrettet villa med fire gode værelser samt et flot ydre med forskudte taghældninger. I kan se frem til en børnevenlig beliggenhed på en lukket villavej med nem adgang til alle hverdagens nødvendigheder.

Jeres nye hjem fordeler sig over 168 kvadratmeter med en fordelagtig planløsning. I 2015 har man etableret gulvvarme i køkkenet samt lagt Pergo-gulv, mens man i 2016 har opsat gipsloft og renoveret entréen. I får et lyst og indbydende hjem med fire værelser, der kan inddeles i en forældre- og børneafdeling. I kan også se frem til et smart køkken-alrum, hvor det moderne køkken har hvide fronter samt en køkkenø, der også fungerer som spiseplads. Alrummet kan arrangeres med et spisebord, og herfra er der adgang til stuen, der præsenterer sig hjemlig og rummelig med gode møbleringsmuligheder. I får også et særdeles lækkert badeværelse som både har badekar og regnbruser, og huset afsluttes med et bryggers, hvor I finder vaskefaciliteter fra Siemens.

Ved boligen ligger en garage der i 2018 fik nyt betongulv samt ny port, og tidligere i 2017 blev der anlagt græsplæne og fliser foran huset. I kan derfor se frem til en skøn have med to velplacerede terrasser, en gårdhave og grønne beplantninger.

Nærområdet er velegnet til børnefamilier med stisystemer, så børnene trygt kan færdes her og samles på legepladsen. Derudover er I ikke langt fra Hjørring by, og skole, indkøbsmuligheder, idrætshal og togstationen er nær hjemmet. Naturen kan I nyde i det smukke område ved Vinstrup Bjerge, der kan nås på få minutters gang.

Er det jeres drømmebolig? Tag første skridt – book en fremvisning!