Elmevej 15, 9800 Hjørring

Dejligt etplanshus med sydvendt have centralt i Hjørring

Leder I efter jeres nye hjem, og går I efter en beliggenhed, hvor I får kort afstand til både by og natur? Så tag et kig på denne villa i Hjørring Syd. Herfra kan I cykle til centrum på bare fem minutter, mens I har gåafstand til den smukke bypark Svanelunden og Bagterp Plantage. I kvarteret kan I også klare dagligvareindkøb og aflevere husets mindste i den nærliggende børnehave. Størrelsesmæssigt egner boligen sig helt perfekt til parret eller førstegangskøberne med et barn.

Udefra præsenterer villaen sig flot i klassiske, røde mursten og et nyere tag samt vinduer, som blev skiftet mellem 2008 og 2012. Parkér bilen i den sortmalede carport og gå via flisestien til hoveddøren. Der er plads til sko og overtøj i entréen, og åbner I døren på venstre side, finder I bryggerset. Her får I et rigtig godt rum til at ordne vasketøj, for der er både tørretumbler samt en AEG-vaskemaskine fra 2015.

Den pæne gang viser ind til to fine værelser samt et badeværelse med en bruseniche og hvide klinker. For enden af gangen ligger det dejlige opholdsmiljø, hvor I kan slappe af og lave mad i eftermiddagstimerne. Det U-formede køkken tager sig pænt ud med udstillingshylder, vitrineskab og et Bosch-komfur fra 2015. Gå gennem den hvælvede dør til stuen, som breder sig ud i en hyggelig vinkelform. Stuen virker lys med sit pæne plankegulv, karnappen og de store vinduespartier mod terrassen. Mod vest har villaen en fliseterrasse, og mod syd folder en skøn have sig ud med græsplæne og et smukt kastanjetræ.

Er det her, I skal bo? Så ring og bestil tid til en fremvisning.