Kærsangervej 2, 9800 Hjørring

Moderniseret villa klar til indflytning!

Godt og roligt villakvarter få minutters gang fra både Sct. Knuds Kilde og Folkeparkruten!
EJENDOMMEN: Skøn og gedigen 1-plansvilla opført i gule mursten, hvide vinduer og eternittag. Boligen er siden år 2009 og frem til i dag løbende renoveret med installering af fjernvarme, genvex system, vinduer, bryggers, køkken her med klinker og gulvvarme, badeværelse, brændeovn, stort malerarbejde af vægge og lofter, udskiftning af gulve, etablering af indkørsel med dobbelt carport med sider, udskiftning af tagrender samt opførsel af udhus og ligeledes maling af udvendigt træværk + oprydning af have og etablering af græsplæne. Til villaen hører en fantastisk skøn og ugeneret overdækket/afskærmet terrasse.
INDRETNING: Indgang til dejligt og lyst bryggers med praktisk klinkegulv der går igen i køkken og badeværelse. Masser af skabsplads og vask til det grove. Fra bryggers adgang til dejligt køkken alrum med gulvvarme, god spiseplads og dejligt dørparti ud mod have og overdækket terrasse. Op mod køkken godt børneværelse/arbejdsværelse. Fra køkken hyggelig vinkelstue med plankegulv spise-/opholdsstue med brændeovn og også herfra adgang til terrasse.God fordelingsgang med gæsteentre, velindrettet soveværelse med praktisk skabsvæg med skydedører, endnu et godt børneværelse samt flot badeværelse med bruseniche, badekar og naturligvis gulvvarme i klinker.
KVARTERET: Et rigtig godt og roligt villakvarter med kort afstand til dagligvarebutikker, biograf og de skønne grønne områder ved Kilden og Vandsted Plantage. Endvidere har man kun ca. 1,5 km. til Hjørring Centrum og Metropolen med gode shoppingmuligheder.