Chr Ludwigs Vej 3, 9800 Hjørring

Liebhavervilla med byens bedste udsigt!

I denne fantastiske villa i Hjørring, er der absolut ikke sparet på de lækre detaljer. Her går funktionalitet og æstetik op i en højere enhed, og så kan ejendommen bryste sig af at have byens bedst udsigt. Huset ligger højt i områder, og da det er opført i to plan og har to altaner, er udsigten virkelig skøn: Frit udsyn over hustagene mod nord, øst og syd og den blå himmel i baggrunden.

Boligarealet er på hele 278 m2, som er yderst velfordelte og giver de optimale betingelser for både samvær og privatliv. I stueplan er det skønne master bedroom med walk-in-closet og privat badeværelse, og på førstesal får børnene deres egen værelsesafdeling med eget badeværelse. Opholdsrummene består først og fremmest af et køkken med elementer i topdesign. Sorte højglanselementer langs væggene spiller sammen med køkkenøens kridhvide låger. Hvidevarerne er flot integrerede i designet og består blandt andet af køleskab og skabsfryser med ismaskine og et elegant emfang. Køkkenet ligger i åben forbindelse med en spisestue med brede planker på gulvet og et flot lysindfald fra syd.

I et hus som dette er der ingen entre - der er en hall. Et fantastisk indbydende rum med mørke klinker på gulvet og en helt speciel trappe med glastrin, der fører op til dagligstuen, som ligger på førstesalen. Fra stuen er der direkte adgang til to altaner, som vender mod syd og vest. For enden af stuen er der yderligere 2 værelser. Herudover byder huset på et bryggers, et gæstetoilet samt en dobbelt garage med redskabsrum og udestue, hvor udsigten også kan nydes fra.