Brinken 8, 9800 Hjørring

Spændende villa med attraktiv beliggenhed i Svanelunden i Hjørring

Velkommen til Svanelunden - et af Hjørrings mest attraktive kvarterer. Her udbyder vi nu denne spændende villa, der byder på masser af plads, kvalitetsløsninger og et interessant rumforløb - oplagt til familien, der vil bo lækkert og centralt.

Den arkitekttegnede murermestervilla står skarpt med en hvidpudset facade, som brydes af sorte detaljer. I 2012 blev der gennemført en totalrenovering, og derfor fremstår hjemmet indflytningsklart og moderne. Istandsættelsen blev udført med et gennemgåede fokus på kvalitetsmaterialer og gode løsninger. Dette kommer blandt andet til udtryk ved Troldtekt-lofterne samt HTH-elementerne, der går igen i hele huset. Derudover kan I glæde jer over Kährs-trægulve i blandt andet stuen samt italienske gulvklinker i mange andre rum. Alt i alt skaber det en sammenhængende, skandinavisk og indbydende indretning.

Træd ind i et bryggers i kælderniveau, hvorfra hjemmets 217 etagemeter udfolder sig. Herfra kan I fortsætte ind i den yderst anvendelige kælder, der på nuværende tidspunkt er indrettet med vinhjørne, træningsrum og viktualierum. Fortsætter I op i stueplan, finder I blandt andet både et pænt gæstetoilet samt et badeværelse, hvor bruseafsnittet afskærmes med en glasvæg. Boligen giver jer også fire reelle værelser - alle med indbyggede skabe.

Hjertet i hjemmet er dog de dejlige opholdsrum. Køkken-alrummet fremstår moderne med en fin køkkenø og hvide køkkenfronter. I åben forbindelse er der desuden en herlig dagligstue, som I tilgår via den speciallavede glastrappe, der giver rummet karakter. Udenfor breder en fantastisk, sydvendt træterrasse sig ud, og her kan I slappe af med et glas vin, mens I betragter børnenes leg på græsplænen.

I får ikke langt til hverken daginstitution, privatskole eller indkøbsmuligheder. Hjørring midtby kan sagtens nås til fods. I hverdagen bliver det desuden også let, for Hirtshalsmotorvejen tilgås hurtigt.

Bestil en fremvisning.