Svanelundsvej 27, Svanelunden, 9800 Hjørring

Skøn villa i det attraktive Svanelunden

I Hjørrings attraktive Svanelunden møder I denne skønne villa. Her er både bolig og beliggenhed i jeres favør i dette dejlige nærområde med indkøbsmuligheder, skole og daginstitution indenfor gåafstand. Derudover er der gode offentlige transportforbindelse med bus og tog fra Hjørring Station. Vil I ud og gå en hyggelige aftentur eller skal konditionen testes, kan I let gøre det i Folkeparken eller i Svanelunden.

Denne flotte og indflytningsklare villa er opført i forskudte plan, og er løbende vedligeholdt således at huset fremstår moderne, lyst og indbydende. I 2016 blev taget skiftet med alt, hvad det indebærer, og kælderen blev fornyet med nye klinker i multirummet. Senest i 2017 blev al den udvendige maling genopfrisket. I får glæde af gulvvarme i hele huset, og stueetagen gemmer på flotte trægulve og lyse trælofter. Derudover er både køkken og badeværelse indrettet med elegante elementer fra Modulia.

Ejendommen byder på en garage og 194 velindrettede etagemeter, hvoraf de 43 m2 er tilegnet en anvendelig underetage med egen indgang. Her finder I et vaskerum med vaskefaciliteter og et multirum.

Stueetagen byder jer velkommen i entréen. På venstre hånd i fordelingsgangen finder I det første af i alt tre værelser. På højre side af gangen træder I nogle få trin op og møder de sidste to værelser samt et lækkert badeværelse med en muret bruseniche og en regnbruser.

Husets hjerte må siges at være i det åbne opholdsområde med køkken-alrum og stue i forbindelse. Det skønne, tidsløse køkken kan gøre enhver amatørkok misundelig, og fra kogeøen kan I nemt følge med i samtalen ved spisebordet i alrummet. Efter måltidet er nydt kalder sofaen inde i stuen, hvor brændeovnen knitrer herligt.

Den lune årstid tilbringes i solen på fliseterrassen. Herfra har I udsyn til den grønne, lukkede have med plads til at boltre sig.

Kontakt os allerede i dag.