Vidstrup Parallelvej 11, 9800 Hjørring

Renoveret og indflytningsklar villa i Vidstrup ved Hjørring

Leder I efter en indflytningsklar bolig i naturskønne omgivelser? Så se med her. Nu udbyder vi en istandsat etplansvilla, der kan prale med smukke, grønne omgivelser og en stor grund med et stort potentiale.

Den charmerende, gulmurede ejendom kan tilgås via en bred indkørsel, og matriklen er naturskøn, åben og indbydende. Boligen er renoveret i 2015-2016, blandt andet med nyt el inde såvel som ude, nyere vinduer og døre samt et nyt Epoq-køkken med 20 års garanti. Således fremtræder hjemmet fuldt ud indflytningsklart og moderne.

Indenfor fordeler de 116 m2 sig ud via en skøn planløsning. I kan stille skoene i bryggerset og træde direkte ind i det herlige vinkelkøkken med en brændeovn, der holder varmeudgifterne nede i et fornuftigt niveau. Der er delvist åbnet op til fordelingsgangen, der tilstøder køkkenet, hvilket skaber en lækker rumfølelse. Badeværelset har en muret bruseniche samt gulvvarme, og i gangen breder et smukt, malet parketgulv sig ud og videre ind i de tre dejlige værelser. Gulvet fortsætter helt ind i den imødekommende stue, der nyder godt af et herligt, naturligt lysindfald fra de brede vinduespartier. Udenfor finder I en indhegnet grund med et stort potentiale, og både den store græsplæne og de fine bede er nyanlagte. Derudover er der gjort klar til køkkenhave, hvis dette ønskes.

Vidstrup er en herlig landsby, som har en aktiv borgerforening, der arbejder på at gøre byen endnu mere attraktiv for jer alle. I er tæt på toget, og på cykel tager det kun et kvarters tid, før I rammer Tornby, hvor der er både skole og daginstitution. Endelig tilgås Hirtshalsmotorvejen også let - oplagt til pendleren.